Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La germana Rosa Santamaria rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

publicat el 9/10/2012
La germana Rosa Santamaria rebrà la Medalla Centenària de Benestar Social i Família aquest dimecres. La directora dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, li lliurarà la medalla a Amposta. A l’acte també hi assistiran les germanes de la Congregació de les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes.

 La germana Rosa Santamaria i Dasca va néixer el 30 d’agost de 1912 al Morell. Va viure amb la seva família en aquest municipi fins que va ingressar a la Congregació de les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes fundades pel Pare Palau. Acabada la seva formació religiosa, va treballar al Col·legi Sagrat Cor d’Amposta.

 

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.


 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies