Ajuntament d´Amposta

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Els Mossos d’Esquadra desarticulen un punt de venda de drogues al Montsià

publicat el 16/12/2016

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra, pertanyents a la comissaria d’Amposta, van detenir entre ahir i avui, 15 de desembre, tres dones i tres homes d’edats compreses entre els 35 i 54 anys, tots sis de nacionalitat espanyola i veïns d’Amposta (Montsià), com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de tràfic de drogues.

 

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta arran de diverses informacions les quals apuntaven que en un domicili d’Amposta, ubicat en el carrer Europa, es podien distribuir substàncies estupefaents.

 

Els agents van establir un operatiu de vigilància del domicili i van comprovar el desenvolupament d’aquesta activitat delictiva per part de cinc de les persones posteriorment detingudes.

 

D’altra banda, els investigadors també van contrastar que l’activitat s’estenia a un segon domicili situat carrer Agustina d’Aragó de la mateixa localitat, lloc on residia la sisena persona detinguda, i des del qual es subministrava drogues al primer domicili.

 

La investigació va concloure ahir amb entrades policials en els domicilis investigats, on els agents van intervenir un total de 15 dosis de cocaïna, 9 dosis d’heroïna, 1.210 euros en efectiu, una bàscula de precisió i estris per preparar les dosis, diverses joies i dos automòbils.

 

En un dels domicilis els agents també van localitzar una plantació de marihuana composada per 127 plantes.

 

Es dona la circumstància que una de les dones arrestades en aquesta operació havia estat detinguda altres dues vegades per fets delictius similars en el transcurs de l’últim any.

 

Les sis persones detingudes passaran a disposició judicial en les properes hores. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Els Mossos d’Esquadra desarticulen un punt de venda de drogues al Montsià 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies