Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta es prepara per rebre la Marató de donació de sang

publicat el 11/11/2016


El proper dimecres 16 de novembre de 2016, de 9 a 21 h, a la sala de ball de la Societat Musical La Lira Ampostina se celebra la Marató de Donació de Sang a Amposta. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta i l’Associació de Donants de Sang del Montsià.

L’organització s’ha emmarcat com a repte consolidar la Marató com un esdeveniment amb la màxima participació de la societat ampostina. És per això, que ja fa mesos es va crear una comissió formada per a diferents responsables i que compta amb la implicació de diferents àrees de l’ajuntament d’Amposta. Aquest fet, ha aconseguit una molt important implicació d’entitats, empreses, institucions i particulars amb una excel·lent agenda d’activitats i actes que dinamitzaran durant tota la jornada de donació de sang.

Un altre aspecte a destacar és el treball fet amb totes les escoles del municipi impulsant la seva participació en la marató. Aquesta acció ha tingut molt bona acollida en el projecte dels Súper herois.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d’aquests dies s’està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies.

La Marató sensibilitzarà sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Impuls a la Marató a través de les xarxes socials

Per tal de poder compartir la necessitat de participar en la Marató així com explicar l’experiència, ja es poden enviar missatges via Twitter amb l’etiqueta #MSangAmposta.

Al Facebook www.facebook.com/donarsang també s’ha creat un esdeveniment específic on s’aniran publicant les millors imatges de la Marató.

El Banc de Sang compta amb l’ajuda dels més de 9.000 seguidors a Facebook (www.facebook.com/donarsang) i prop de 5.000 seguidors a Twitter (@donarsang).

Programa d’activitats

Actuacions matí

La Unió Filharmànica

Ràdio Amposta

Noel Luna

Eduard Borrás

Joan Reverté

Provoking peace band

ETCA

Centre de l'Àngel

Associació engalanats

Actuacions tarda

La lira Ampostina

Alejandro Sanz

En&Ton

Colla de Gegants i capgrossos

Guardet i la rondalla

Silvia Ampolla

Paracota

La rondalla del llar

Colla de castellers xiqüelos i xiqüeles del Delta

Batukeem

Imma Ripollés i la rondalla

Country sheriff

Engrescats

18:00h Xocolatada per a tots els donants! Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Amposta es prepara per rebre la  Marató de donació de sang 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies