Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Una cinquantena de xiquets es beneficien del menjador social d'estiu

publicat el 5/10/2016


L'Ajuntament d'Amposta ha destinat més de 9.000 euros al menjador social d'estiu, del que s'han beneficiat una cinquantena de xiquets i xiquetes. D'aquests, 4.500€ els ha aportat l'Obra Social “la Caixa” a través d'un conveni que han signat aquest mateix dilluns al matí la representant de la Fundació Bancària la Caixa, Tatania Caro, i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. 


El menjador social d'estiu s'ha desenvolupat els mesos de juliol, agost i setembre a les instal·lacions d'un centre d'ensenyament públic de municipi entre les deu del matí i les tres de la tarda. Aquest menjador social, integrat a les Estades d'Estiu, es va posar en marxa l'any 2013. En aquell moment, els menors participants van ser d'una vintena, mentre que enguany aquesta xifra ha pujat fins la cinquantena. A més, per aconseguir una integració efectiva dels menors en risc d'exclusió, es fa un treball social dins del conjunt d'activitats d'estiu que es fan al conjunt de la població. 

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha valorat molt positivament la signatura d'aquest conveni, que permet desenvolupar accions socials tan importants com el menjador social. 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies