Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta fa entrega dels talons solidaris

publicat el 15/9/2016


 

L’ajuntament d’Amposta ha entregat els talons solidaris corresponents a les recaptacions realitzades durant els concert solidaris celebrats a la festa major de la ciutat, en total 4.100 euros que s’han repartit entre aquetes associacions  amb 1.700 euros per a Creu Roja  que s’invertiran en un projecte d’integració de 33 nens a traves de l’esport una aportació procedent de la festa dels 70,80.

  1000 euros per a Mar Valenzuela una nena amb paràlisi cerebral i que s’invertiran el la compra d’un vehicle adaptat, la recaptació es procedent del concert de les bandes locals Pirombodas, Serpas i Juniors Veterans.

 I dos talons de 700 euros que es van entregar a la Fundació Noèlia una fundació que lluita contra la Distròfia Muscular Congènita i que es destinaran a seguir investigant sobre aquesta infermetat  finalment  700 euros per  a APASA amb els que dotarà de nous gronxadors adaptats per a el centre , tots dos talons solidaris  procedents de les aportacions de les festes pera Joves organitzades per l’Associació d’Oci Nocturn d’Amposta.

 L’alcalde d’Amposat  es va mostrar força satisfet d’aquest iniciativa i de la resposta de la ciutadania que un cop  més a mostrat la seva implicació en els actes solidaris que es celebren a la ciutat Amposta Ràdio > NOTÍCIES > L’Ajuntament d’Amposta fa entrega dels talons solidaris

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies