Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta, ciutat olímpica i amb olímpics

publicat el 29/7/2016 'Amposta, ciutat olímpica'. Aquest és l'eslògan de la campanya que l'Ajuntament d'Amposta, en col·laboració amb el Club Nàutic, ha endegat tot coincidint amb els Jocs Olímpics de Rio i amb l'objectiu de posar en valor i "traure pit" del potencial esportiu que té la ciutat. "Amposta ha estat, som i treballem per seguir sent olímpics en el futur", destaca l'alcalde, Adam Tomàs, tot afegint que "enguany ho és perquè hi haurà dos ampostins participant-hi, per una banda la remera Aina Cid i per l'altra, l'entrenador de la selecció xilena de rem, Bienve Front". "Aquesta campanya, però, vol anar més enllà i vol reivindicar la vinculació que ha tingut la nostra ciutat amb l'olimpisme al llarg dels anys, a més de fer un reconeixement als esportistes que hi han participat, com els set remers del Club Nàutic", defensa Tomàs.

"Amposta som i serem olímpics no només per això, sinó també perquè el nostre projecte esportiu, amb les instal·lacions de primer nivell, fan que a la nostra ciutat vinguin atletes de diferents modalitats a entrenar", diu l'alcalde, "hem tingut, per exemple, aquests últims mesos, la selecció xilena de rem, els equips xinés i brasiler d'esgrima i olímpiques de diferents nacionalitats també d'esgrima i aquests últims dies ens ha visitat la marxador de l'equip espanyol Júlia Takács".

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Marc Fornós, ha avançat algunes de les accions que s'inclouran dins d'aquesta campanya. S'ha dissenyat una imatge centrada amb els colors olímpics i l'evolució de la creu de la ciutat, dissenyat de forma desinteressada per Jaume Vidal, que s'utilitzarà per a l'edició de banderoles i de camisetes. "Destaca la instal·lació d'una pantalla gegant a la plaça del Mercat per poder seguir en directe les regates en les que participarà Aina Cid", afegeix Fornós. La primera serà diumenge 7 d'agost a les tres de la tarda. En cas de no classificar-se, hi haurà la repesca el dilluns 8 al matí. Les semifinals seran el dimecres 10 a les 13.30 h. i divendres 12 serà la final.

Per la seua banda, l'entrenador del Club Nàutic, David Morales, ha assenyalat que amb Cid, ja són set els remers d'Amposta que han participat en uns Jocs Olímpics. Els últims, no obstant, van fer-ho fa vint anys a Atlanta. Morales també ha assenyalat que "el Nàutic farà una rebuda a la remera el diumenge 14 d'agost, a la tarda, quan està previst que arribi a la ciutat".L'Ajuntament impulsa una campanya per posar en valor la vinculació de la ciutat amb els Jocs Olímpics i també per reivindicar el seu potencial esportiu

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies