Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El projecte “El Rebost de Parra” de l’Institut Montsià premiat en la IV edició del Premi als Millors Projectes d’Emprenedoria a la FP de les Terres de l’Ebre

publicat el 28/7/2016



La directora territorial d’Ensenyament, Manolita Cid, ha lliurat aquest matí els guardons de la IV edició dels Premis als Millors Projectes d’Emprenedoria a la FP de les Terres de l’Ebre, entre els 5 projectes de 4 instituts ebrencs que s’hi ha presentat.

Concretament, el projecte guanyador ha estat “El Rebost de Parra” de Patricia Vázquez Lletí, Patricia Sabater Franch i Raquel Maigí Regolf de l’Institut Montsià, d’Amposta, amb les seves tutores Juventina Figueras Pons i Laura Vizcarri Sabaté. I també han rebut dos accèssits els projectes: “DecoArt Ebre, SL” de Míriam Garrido Andreu, Patrícia Favá Martí i Tehreem Javed, de l’Institut de l’Ebre, de Tortosa i el seu tutor Enric Garcia Carcelen; “Càmping l’Assut” de Jorge Caballero Rodríguez, Sanaa Astaff i Celia Castell Belinchon, també de l’Institut de l’Ebre, tutoritzat per Enric Garcia Carcelen.

El Premi als Millors Projectes d’Emprenedoria a la Formació Professional del Departament d’Ensenyament vol premiar els projectes de creació d’empreses que reflecteixin la creació d’un producte o servei i la seva comercialització, elaborats per l’alumnat matriculat als institut que ofereixen cicles formatius a les Terres de l’Ebre. Així, aquest concurs es fixa, com a principal objectiu, incentivar la presentació d’idees que ajudin a fomentar l’esperit emprenedor de l’alumnat de formació professional.

En aquesta 4a edició els projectes presentats han escollit diverses activitats empresarials per a desenvolupar a les Terres de l’Ebre.

El rebost de Parra (CFGS Administració i finances). És un projecte que extreu la matèria primera agrícola del seu propi hort, elabora i comercialitza productes envasats i menjars precuinats a partir de receptes tradicionals de la cuina típica de les Terres de l’Ebre. L’objectiu principal és recuperar la

cuina tradicional amb productes de les Terres de l’Ebre amb la finalitat de proporcionar una alimentació sana, equilibrada i natural. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El projecte “El Rebost de Parra” de l’Institut Montsià premiat en la IV edició del Premi als Millors Projectes d’Emprenedoria a la FP de les Terres de l’Ebre 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies