Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El Consell Comarcal del Montsià forma un total de 94 joves en l’àmbit de l’educació en el lleure

publicat el 26/7/2016


Durant els mesos de juny i juliol, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià ha organitzat un total de quatre cursos vinculats en l’educació en el lleure. D’una banda, dos cursos de premonitoratge de lleure amb un total de 45 participants, d’entre 15 fins a 17 anys, els quals han pogut establir un primer contacte amb el món de lleure, amb l’adquisició de recursos i eines per desenvolupar les tasques en una entitat de lleure.

 D’altra banda, 49 joves han decidit aquest estiu realitzar el curs de monitoratge de lleure, per reforçar, consolidar o adquirir aquells coneixements que els seran bàsics per desenvolupar la seva tasca educativa com a monitors i monitores de lleure.

 Ambdues formacions possibiliten l’adquisició de nous reptes i implica que la joventut que estigui al capdavant d’una activitat adquireixi responsabilitats, que s’impliqui, hi participi, però, sobretot, que vetlli per al seu bon funcionament.

 Aquestes cursos formatius com la resta dels que s’ofereixen des dels serveis comarcals de joventut al llarg de l’any compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i amb el dels professionals de joventut d’arreu de la comarca, per mitjà de la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove». Amposta Ràdio > NOTÍCIES > El Consell Comarcal del Montsià forma un total de 94 joves en l’àmbit de l’educació en el lleure

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies