Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

EL PSC D’AMPOSTA DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE HABILITI NOVES PARADES DEL BUS URBÀ I QUE MILLORI L’ENTORN I ELS ACCESSOS AL CEMENTIRI MUNICIPAL

publicat el 19/7/2016


El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha fet públic aquest dimarts les dues mocions que el grup socialista portarà al ple municipal. En destaca, especialment, la moció que demana al consistori tramitar l’entrada en funcionament de noves parades del bus urbà.

 

“Cal tenir en compte que molts dels usuaris del bus són persones grans, amb problemes de mobilitat, que no poden desplaçar-se grans distàncies, per tant, s’haurien d’ubicar les noves parades considerant aquesta tessitura. Vull incidir en aquest tema essencial perquè hem rebut requeriments i queixes de molts ciutadans en aquest sentit.”

 

El portaveu socialista ha concretat els punts on, a parer del grup municipal del PSC, s’haurien d’ubicar les noves parades. “Amb caràcter prioritari nosaltres creiem que haurien d’estar situades davant de l’hospital comarcal, de la llar de jubilats “Manuel Ruiz Salgado”, del cementiri i de la nova residència d’avis.”

 

El PSC també demana que totes les noves parades de bus tinguin, com a mínim, un banc on les persones grans o amb mobilitat reduïda puguin seure mentre esperen l’arribada del bus. Així mateix, es demana al consistori que encarregui un estudi del transport urbà a fi i efecte de detectar les necessitats dels veïns de la ciutat i millorar els serveis de mobilitat.

 

En un altre ordre de coses, el grup socialista també ha entrat a registre una moció en què es demana a l’equip de Govern que procedeixi en breu a la millora i condicionament del cementiri municipal.

 

“Alguns veïns ens han traslladat les seves queixes per la manca de condicionament del cementiri, dels seus accessos i de l’entorn del mateix. És evident per a tothom que algunes zones del paviment estan en mal estat i que cal millorar l’entrada de la zona posterior. Per això volem que el consistori emprengui les accions oportunitat per tenir el cementiri amb les màximes condicions de servei, tal i com es mereixen els ampostins i ampostines.” 

 

Francesc Miró ha afegit que la moció també demana que aquest arranjament del cementiri i del seu entorn estigui enllestit per Tot Sants, atenent a l’elevat volum de persones que aquell dia es desplaça fins al cementiri. Finalment, els regidors socialistes també volem que aquell dia l’Ajuntament habiliti un servei de bus gratuït que connecti el nucli de la ciutat amb el cementiri. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > EL PSC D’AMPOSTA DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE HABILITI NOVES PARADES DEL BUS URBÀ I QUE MILLORI L’ENTORN I ELS ACCESSOS AL CEMENTIRI MUNICIPAL    

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies