Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Arriba la segona edició del Crafty Day Amposta

publicat el 12/7/2016


 Aquest dissabte 16 de juliol a la tarda, el carrer Major d'Amposta s'omplirà de manualitats. Arriba la segona edició del Crafty Day Amposta, una jornada que vol, entre d'altres coses, "dinamitzar l'activitat del carrer Major i d'aquesta zona del municipi", en paraules de la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, que posa èmfasi amb el treball que es fa des de la seua regidoria per convertir la ciutat en un referent comercial.

Enguany, el Crafty Day Amposta arriba amb un format diferent. Serà de les cinc de la tarda a les deu de la nit i s'hi han programat tres tallers: un d'alimentació amb la fabricació de galetes i dos per fer manualitats amb roba. Els tallers es faran entre les cinc i les set de la tarda. En concret, Ees faran entre 250 i 300 peces de manualitats als tallers: titelles, nines i galetes temàtiques. Els tallers i les manualitats van a càrrec de l'Ajuntament.

Hi haurà dotze parades de materials per fer manualitats i productes ja acabats d'aquestes disciplines. S'hi podran comprar productes i teles de patchwork, ganxet, llana, decoració infantil, entre d'altres. A més a més, la jornada estarà amenitzada amb música.

El Crafty Day, juntament amb la Fira de Santa Llúcia al desembre, i el Mercat a la Plaça, al maig, són les tres principals activitats que es desenvolupen al carrer Major. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Arriba la segona edició del Crafty Day Amposta 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies