Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La Policia Local d'Amposta deté dos individus per un robatori amb força en un habitatge

publicat el 27/5/2016


La Policia Local d'Amposta va detindre el 23 de maig dos individus, de 37 i 25 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un habitatge al carrer Corsini d'Amposta. Els dos presumptes lladres van ser detinguts mentre circulaven pel carrer Barcelona.

Els dos detinguts, amb la col·laboració d'una tercera persona, que va ser localitzada i detinguda pels Mossos d'Esquadra, van ser sorpresos in fraganti dintre de l'habitatge pel mateix propietari, que també estava a l'interior.

Gràcies a les accions del propietari i d'un altre testimoni, que va informar a la Policia Local, els agents van poder intervenir el vehicle i detenir als presumptes autors del robatori. En la intervenció els agents també van intervenir diversos estris utilitzats per inhabilitar el bombi del pany de la porta i així poder entrar a l'immoble.

La manera d'actuar d'aquests delinqüents es trucar al timbre de l'habitatge, i si no contesta ningú, forçar el bombí i entrar a robar mentre una tercera persona vigila els accessos de l'habitatge per avisar-los si s'hi apropa algú. En aquest cas, el propietari es trobava dintre i els va sorprendre quan havien accedit.

A Amposta, durant el mes de maig ja s'havia produït un altre cas de robatori d'aquest tipus.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i la ràpida actuació dels agents policials, aquest cop es va poder detenir als presumptes autors dels fets. Els detinguts van ser traslladats conjuntament amb les diligències al Cos de Mossos d'Esquadra per la continuació de la investigació i van passar a disposició judicial durant el dimecres 25 de maig.Amposta Ràdio > NOTÍCIES > La Policia Local d´Amposta deté dos individus per un robatori amb força en un habitatge 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies