Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’alcalde d’Amposta ha rebutjat les crítiques de Convergència pel retard en l’obertura de la residència.

publicat el 24/5/2016
L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat aquest dilluns que espera concertar almenys una desena de places de la nova residència per a la gent gran dins d’aquest 2016. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha assenyalat que la prioritat del govern municipal d’Esquerra d’Amposta és obrir durant el proper estiu la nova residència, que va ser inaugurada fa més d’un any per l’anterior alcalde. Segons Tomàs, la Generalitat no té diners per concertar moltes places, ja que la comarca del Montsià no està inclosa com a zona prioritària en la planificació territorial del govern català. Tot i així, l’alcalde d’Amposta està convençut que es podran aconseguir algunes places. 

Tomàs ha detallat que la nova residència obrirà amb les 80 places de l’equipament actual, fins i tot encara que no estiga acabada la nova cuina. L’alcalde ha afegit que el govern d’Esquerra d’Amposta s’ha plantejat exigir “responsabilitats polítiques” pels problemes que acumula la residència. En aquest punt, Tomàs ha remarcat que la solució passa per externalitzar la gestió per als propers 40 o 50 anys, tot i que la titularitat seguirà sent municipal. 

L’alcalde d’Amposta ha rebutjat les crítiques de Convergència pel retard en l’obertura de la residència. Finalment, Tomàs ha reiterat que l’Ajuntament dedica tots els esforços a obrir la residència, mentre Sagessa s’està encarregat de preparar el concurs per externalitzar  la gestió. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > L’alcalde d’Amposta ha rebutjat les crítiques de Convergència pel retard en l’obertura de la residència.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies