Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Bona acollida de les empreses del programa 'Fem ocupació per Joves'

publicat el 3/5/2016Fins a 38 empreses d'Amposta i del territori participen o han participat al programa "Fem Ocupació per a Joves", que promou l'ocupació de joves, d'entre 18 i 29 anys aturats, inscrits a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupació (DONO) i al registre de la Garantia Juvenil, amb estudis d'ESO, CFGM o Batxillerat. L'Ajuntament valora molt positivament l'acollida que està tenint entre les empreses d'Amposta i del territori.

"Per a l'edició d'aquest any, l'objectiu és la col·locació de 20 joves d'aquestes característiques. D'aquests 20 joves, actualment es troben 13 en contracte, repartits entre vuit empreses i l'Ajuntament d'Amposta", assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui també és responsable de la regidoria d'Empresa i Promoció econòmica.

Fins a les hores s'han contactat 320 joves, dels que s'ha atès a 170 que es troben en diferents processos de selecció de les empreses que participen en el programa. Les empreses contractants que han beneficiat dels ajuts a la contractació dels joves del programa són: Autoescoles Montesó, Quick Dance, Manain Elevació, Grues Romaní, La Nuova Tratoria, Nath 2004, Mitoplan, Ebre E-bikes i l'Ajuntament d'Amposta .

Fins al moment, participen o han participat 38 empreses d'Amposta i del territori, amb algun procés de selecció obert o contractació ja feta. Són aquestes: Restaurant la Tancada, Deltaventur, Restaurant l'Estany, Autoescoles Montesó, Gilmafer, Restaurant Bon Gust, Servix, Manain Elevació, Liteco, Oriol de la Cruz, Restaurant Sabor a Mexico, Gruas Romaní, Nath 2004, Hotel Flamingo, Restaurant Juani Casa Llambrich, Mulet i Hidalgo, La nuova Tratoria, Personal Foto, Cetecom, Quick Dance, Lidl, Hotel Algadir, Bon Preu, Restaurant Exit, Hotel Montsià, Il Faro, Instalverd, Microdelta, Frankfurt Max, Mitoplan, Camping l'Aube, Restaurant Vintastik, Som cuina Catering, Finques Garcia, ASM, Forn Carlos Ripolles, Amiantit, Ebre e-bikes.

Des de l'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament d'Amposta s'encoratja als joves que tinguen interès en participar del programa i d'algun procés de selecció d'aquestes empreses, que vinguin a les dependències de la Biblioteca Comarcal i se'ls informarà.

Igualment, totes les empreses que tinguin la necessitat de contractar a personal jove qualificat, poden participar del programa, beneficiant-se de la selecció de personal i de les ajudes a la contractació de joves, poden posar-se en contacte amb les tècniques del programa:

Helena hdrago@amposta.cat o Ivet imerin@amposta.cat - 977 70 40 27

Recordem que l'Ajuntament d'Amposta va posar en funcionament a desembre de 2015, la segona edició del programa «Fem Ocupació per a Joves», subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu a través dels programes de Garantia Juvenil i el Ministeri de Treball i Afers Socials. Amposta Ràdio > NOTÍCIES > Bona acollida de les empreses del programa ´Fem ocupació per Joves´

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies