Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta celebra que el Parlament Europeu qüestioni els cabals ecològics inclosos dins al Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.

publicat el 28/4/2016


- Segons informacions publicades per l’Agència Catalana de Notícies (ACN), un primer esborrany de l’informe que estan elaborant els eurodiputats que van visitar el delta de l’Ebre el 8 de febrer per conèixer els efectes devastadors que el Pla de Conca del PP tindria sobre l’ecosistema deltaic reclama que es realitzi un estudi en profunditat sobre els cabals ecològics i “demana a la Comissió Europea (CE) que vigili de prop” que es compleixi la legislació comunitària.

Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, municipi que lidera el front institucional ebrenc contra el Pla de Conca, s’ha mostrat satisfet per aquest informe i esperançat perquè aquest sigui el primer pas per aconseguir que “la Comissió Europea faci cas als eurodiputats que van conèixer la situació sobre el propi terreny i pugui parar la tramitació d’aquest document, que suposaria la mort del Delta”.

La visita dels eurodiputats va ser l’endemà de la gran manifestació en què 50.000 persones van omplir els carrers d’Amposta per cridar en contra d’aquest Pla de Conca. Amposta Ràdio > NOTÍCIES >  L’Ajuntament d’Amposta celebra que el Parlament Europeu qüestioni els cabals ecològics inclosos dins al Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.


Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies