• Webs Municipals  

Inici Regidories Regidoria d’Hisenda, Règim Intern i Personal El GALP es presenta a les empreses d’Amposta i Poble Nou del Delta

El GALP es presenta a les empreses d’Amposta i Poble Nou del Delta

El passat 8 de maig, a l’Alberg de Poble Nou del Delta, es va presentar el Grup d’Acció Local Pesquer Mar de l’Ebre a les empreses d’Amposta i del Poble Nou del Delta.

publicat el 10/05/2017

El passat 8 de maig, a l’Alberg de Poble Nou del Delta, es va presentar el Grup d’Acció Local Pesquer Mar de l’Ebre a les empreses d’Amposta i del Poble Nou del Delta.
El GALP, Associació Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre és tal com ells mateixos es defineixen és "una entitat privada sense ànim de lucre, que pretén fomentar el coneixement, la inclusió social, la creació d’ocupació i la mobilitat laboral en les comunitats costaneres i d’interior dependents de la pesca i l’aqüicultura."
La presentació de l’acte, celebrat al Poble Nou del Delta, va anar a càrrec del tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Amposta Tomàs Bertomeu, amb la participació del gerent del GALP Joan Alginet i el secretari Màrius Vizcarro. L’acte volia presentar el grup i la propera convocatòria d’ajuts prevista per enguany.
Bertomeu va aprofitar per demanar a les empreses "que presentin projectes a la propera convocatòria d’ajuts del GALP" i ha ofert els serveis tècnics de l’ajuntament per ajudar a qualsevol empresa que hi estigui interessada. Per la seva banda, tant el gerent com el secretari han presentat el GALP i les línies fonamentals de la seva estratègia de desenvolupament així com la propera convocatòria d’ajuts prevista per al setembre d’enguany.

La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de Josep Sancho, alcalde pedani del Poble Nou del Delta, que ha demanat al GALP "fer difusió de la convocatòria d’ajuts", ja que suposa "una oportunitat per a les empreses dels municipis del Delta". A la presentació han assistit una desena d’empreses del municipi.

 Ajuntament d´Amposta > Regidories > El GALP es presenta a les empreses d’Amposta i Poble Nou del Delta 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament