Manteniment del lloc web en curs. Preguem disculpeu les molèsties.
  • Webs Municipals  

inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Els tallers de cuina de l’Espai Ebre-Km són tot un èxit

agenda

dl dm dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

18/11/2017
Sortida: Itinerari: Tortosa - Coll de l'Alba

21/11/2017, 17:30h
Bebeteca de 18 a 36 mesos. Psicomotricitat en família, a càrrec de Paula Lorenzo i Camila Hormaeche

22/11/2017, 19:30h
Trobada del Club de Lectura Cafè-Tertúlia, amb l'autor ampostí Roberto Rallo

22/11/2017, 9:30h a 13:00h
Workshop - M'emboliques?. La il·lusió de l'emboltori de regal, a càrrec de Montse Roa, dissenyadora industrial

més activitats

informació pública

 

Els tallers de cuina de l’Espai Ebre-Km són tot un èxit

De gener a juny s’han realitzat diversos tallers

publicat el 7/7/2017

Des de la Regidoria de Turisme s’ha organitzat la primera edició de tallers de cuina, aquests s’han desenvolupat de gener fins a juny. En aquesta passada edició, els tallers que s’han realitzat han estat de xocolata, a càrrec de Xocolates Creo, al mes de març sobre la cuina de l’ànec per la Granja Luisiana, en aquest taller hi va haver una demostració culinària pel xef Albert Guzmán, i els assistents van degustar diferents maneres de cuina l’ànec. Durant el mes d’abril degut a l’èxit que va tenir l’edició de l’any passat i coincidint que és la temporada de la tonyina vermella, es va repetir el taller d’elaboració de Sushi, amb productes del territori a càrrec de Sushi MC.


Durant el maig, amb motiu de la Festa del Mercat a la Plaça, la cuina tradicional va ser la protagonista, i va ser el forn Vicent, que ens va fer una demostració d’un postre tradicional com el pastisset. I per tancar la primera edició vam tenir al Musclarium, on ens van introduir al món dels musclos i les ostres.


A més a més, l’Espai Riu va tenir la iniciativa d’oferir un taller per formar nois i noies joves relacionats amb les branques de turisme, d’hoteleria i de restauració per ajudar-los amb la seva formació dins del món laboral. Jeroni Castell, xef i propietari del prestigiós restaurant les Moles, ubicat a Ulldecona, amb una Estrella Michellin, va elaborar tot un menú, des dels entrants fins a les postres.


Les demostracions han estat diverses, en alguns casos han estat més explicatives i en d’altres s’ha participat elaborant els plats. L’aforament dels tallers ha estat tot un èxit, generant cada vegada llista d’espera, ho demostra el fet que en les enquestes feliciten l’organització, recomanen l’experiència i sens dubte hi tornarien a participar.


Des de la creació del nou Centre d’Interpretació de Productes EbreKM0, l’objectiu ha estat donar la possibilitat als productors i cuiners del territori per poder mostrar qui són, que ofereixen, com ho fan o on estan, d’aquí que des de la voluntat des de la regidoria de turisme és organitzar els tallers segons el producte de temporada.


Amb tot això, ja estem treballant en els tallers de la pròxima edició, es realitzaran de setembre fins al desembre, i on el formatge, l’arròs, l’escamarlà i el tronc de nadal, seran els protagonistes.


Tots els interessats en participar poden contactar en l’oficina de turisme o fer arribar un correu electrònic, indicant les dades personals per incloure’ls a la base de dades.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Els tallers de cuina de l’Espai Ebre-Km són tot un èxit

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Els tallers de cuina de l’Espai Ebre-Km són tot un èxit

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'AJuntament