• Contactar amb l´Ajuntament d´Amposta
  • Ajuntament d'Amposta a facebook
  • Ajuntament d'Amposta a google plus
  • Ajuntament d'Amposta a twitter
  • Ajuntament d´Amposta a youtube
  • Ajuntament d´Amposta a instagram

agenda

dl dm dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

28/2/2017, 17.30 h
Bebeteca 18 mesos a 3 anys. L’Elmer: Ens disfrassem?

més activitats

oferta pública de treball

més ofertes

informació pública

Venda entrades
agenda mensual d´activitats (PDF)
Amposta Ràdio 87.8 FM
biblioteca.
Lo Pati
Infoparticipa

 

Avís legal / Nota legal

 


El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i ús dels llocs web existents a amposta.cat d'ara en endavant “Llocs Web de l'Ajuntament d'Amposta”, dels quals és titular L'Ajuntament d'Amposta , amb CIF P4301400J, i domicili a la Pl. de l'Ajuntament, 3-4, d'Amposta, amb codi postal 43870.

L'ús d'aquests llocs web, que l'Ajuntament d'Amposta ofereix per a facilitar l'accés públic a la informació de la que disposa, així com proporcionar serveis i tràmits dintre del seu àmbit d'actuació, implica l'expressa i plena acceptació d'aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en que l'usuari accedeixi al mateix, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis concrets que es proporcionen en aquest.

Protecció de dades de caràcter personal

El tractament de les dades de caràcter personal que es realitzi a través d'aquest lloc web està subjecta a l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra normativa aplicable, tal i com es disposa a l'apartat de Política de Privacitat .

Condicions d'ús

L'accés als llocs web de l'Ajuntament d'Amposta, així con l'ús que es pugui fer de la informació que contenen, són responsabilitat exclusiva de l'usuari. L'usuari s'obliga a accedir als llocs web i a usar els seus continguts de manera diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a fer ús de la informació i/o serveis oferts amb conformitat amb la normativa vigent a cada moment.

L'Ajuntament d'Amposta no es fa responsable en cap cas de l'ús que els usuaris i/o tercers poguessin fer dels llocs web o dels seus continguts, ni dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se d'aquest ús, inclosos els danys informàtics o virus. L'Ajuntament d'Amposta exclou qualsevol responsabilitat per qualsevol dany o perjudici al software o hardware de l'usuari que poguessin derivar-se de l'accés a aquests llocs web, així com el seu ús, transmissió, difusió, emmagatzemament de la informació o aplicacions contingudes en aquesta.

L'Ajuntament d'Amposta podrà efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, les modificacions i actualitzacions necessàries sobre la informació continguda als seus llocs web. El funcionament d'aquests està sent constantment revisat amb l'objecte que funcionin correctament els 365 dies de l'any. Tot i així no es descarta la possibilitat que existeixin errors de programació o que ocorrin causes de força major, catàstrofes naturals o circumstàncies similars que facin impossible, en un moment donat, l'accés als llocs web. L'Ajuntament d'Amposta invertirà tots els esforços possibles per a evitar errors i, si s'escau, reparar-los o actualitzar-los com més aviat possible, excloent tota responsabilitat pels danys i perjudicis causats per les interrupcions o errades temporals en l'accés a aquests.

Amb la fi de millorar les prestacions dels seus llocs web, l'Ajuntament d'Amposta es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l'usuari, a modificar, ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis d'aquests, de forma unilateral.

També es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les presents condicions d'ús així com qualsevol de les altres condicions particulars.

Exclusió de responsabilitat

L'Ajuntament d'Amposta no es responsabilitza de les eventuals errades tipogràfiques, formals o numèriques que pugui contenir els seus llocs web, ni de la exactitud de la informació continguda en aquests.

Els enllaços continguts als llocs web de l'Ajuntament d'Amposta poden dirigir a pàgines web de tercers sobre les quals aquest no exerceix cap control. L'Ajuntament d'Amposta no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer a aquests llocs web externs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i en conseqüència no serà en cap cas responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se, no implicant relació alguna entre L'Ajuntament d'Amposta i les persones o entitats titulars d'aquests continguts o titulars dels llocs on es trobin allotjats.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb els presents llocs web o de les activitats que s'hi desenvolupin, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la qual es sotmeten expressament les parts, essent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els jutjats i tribunals d'Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies