Manteniment del lloc web en curs. Preguem disculpeu les molèsties.
  • Webs Municipals  

inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Amposta presenta les Jornades Gastronòmiques de l’arròs

agenda

dl dm dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

19/10/2017, 16:30h
Fòrum Ampost@Empresa

19/10/2017, 17:30h
Primera trobada del Club de lectura «Detectius Lectors» per a 3r i 4t de primària

19/10/2017, 18:00h
“Don Carlos” - Opera en directe des l'Òpera Nacional de París

20/10/2017, 22:00 h
Temporada de Teatre i dansa Amposta 2017. Amposta Comedy: Eva Cabezas

més activitats

oferta pública de treball

més ofertes

informació pública

 

Amposta presenta les Jornades Gastronòmiques de l’arròs

Es realitzaran en diversos establiments d’Amposta i el PobleNou

publicat el 8/6/2017

Aquest passat cap de setmana han començat una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs d’Amposta i el Poble Nou del Delta que organitzen la Regidoria de Turisme junt amb el Col·lectiu de Cuina l’Essència de l’Arròs i que tindran lloc fins al 30 de juny. Durant la seva presentació, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que «l’arròs és un atractiu turístic, tot aquell que ve a menjar al Delta, acaba gaudint del territori, i sempre hi realitza alguna altra activitat.
La mateixa regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, ha comentat que «el més important és la participació dels restaurants d’Amposta, volem que la gastronomia local prengui la rellevància que li pertoca» i ha presentat els establiments participants a les jornades: l’Algadir del Delta, l’Estany-Casa de Fusta, Casa Amadeo, Cor del Delta, Gatsby, l’Antic, Lo Pati d’Agustí, Nit i Dia, Spirit i Temps de Terra. Cadascun presenta diferents menús amb un element comú, l’arròs, i amb uns preus que oscil·len des dels 22 fins al 37 euros i on cada cuiner o cuinera ens han preparat des d’uns plats tradicionals fins a altres amb tocs innovadors.
A la presentació també hem comptat amb la presència de dos restauradors que formen part de la jornada, Lluís Garcia, del Restaurant l’Estany-Casa de Fusta i Núria, del restaurant L’Antic. Garcia, un dels restauradors amb més experiència al Detla comentava que «el Delta i la seva gastronomia estan de moda, i aquestes jornades han d’ajudar en el començament de la campanya turística, es tracta de rellançar un producte que utilitzem tot l’any, per això hem de pensar nous plats i noves receptes per captar nous clients».
Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta presenta les Jornades Gastronòmiques de l’arròs
Aquestes jornades de l’arròs van començar amb tradicional plantada i posteriorment tornaran al mes d’octubre coincidint amb la sega. Els restauradors oferiran menús segons els productes de temporada. Així, ara al juny podrem trobar plats cuinats amb marisc i crustacis, mentre que a l’octubre degustarem arrossos amb ànec i bolets, tots maridats amb vins de la D.O. Terra Alta i amb la col·laboració de la Càmara Arrossera del Montsià.
Per a aquestes jornades s’han editat 500 cartells, 2.000 fulletons amb la informació dels restaurants i els menús que ofereixen i 3.000 flyers que ja s’han repartit per diferents comerços i establiments de les Terres de l’Ebre i oficines de Turisme del territori.
Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta presenta les Jornades Gastronòmiques de l’arròs

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'AJuntament