• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 Curs d’aparadors per als comerços d’Amposta

agenda

dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

més activitats

 

Curs d’aparadors per als comerços d’Amposta

Les regidories de Cultura i de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta organitzen a partir del dia 5 de març un curs d’aparadors que neix amb la voluntat de dinamitzar el sector comercial i de vincular-lo a les manifestacions festives i artístiques que esdevenen a la nostra ciutat al llarg de l’any.

publicat el 17/02/2012

Les regidories de Cultura i de Comerç de l’Ajuntament d’Amposta organitzen a partir del dia 5 de març un curs d’aparadors que neix amb la voluntat de dinamitzar el sector comercial i de vincular-lo a les manifestacions festives i artístiques que esdevenen a la nostra ciutat al llarg de l’any. Nombrosos comerços, en motiu de la Festa del Mercat a la Plaça i de manera espontània, han decorat els seus aparadors amb utilleria, fotografies i vestuari de l’època.

L’ajuntament vol consolidar aquesta expressió popular espontània amb un concurs d’aparadors durant la Festa del Mercat.

El curs s’impartirà a les aules de l’Escola d’Art i Disseny de la mà de Maria Pons, dissenyadora d’interiors i escenògrafa. Les inscripcions ja es poden fer a les dependències de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament o bé per telèfon i es realitzarà en cinc sessions de quatre hores cadascuna els dilluns al matí fins al 2 d’abril.

El curs d’aparadors dedicarà una sessió a l’aparador temàtic o de festa per tal que puguin participar en el concurs d’aparadors que s’inclourà dins la programació de la festa del mercat. El curs està adreçat tots aquells comerciants interessats a millorar la imatge exterior del seu comerç a través de l’aparador.

Millorar la imatge és una de les estratègies per a dinamitzar un comerç i cal conèixer les funcions de l’aparador, d’aquesta manera, entre els objectius del curs hi ha optimitzar les característiques arquitectòniques i ser capaç de comunicar de manera clara i eficaç una promoció, una novetat o un canvi d’orientació comercial a través de l’aparador.

Inscripcions Gratuïtes a l’Àrea de Comerç
Plaça Espanya, 6, 3a
AMPOSTA
Tel. 977 70 23 06
amontes@amposta.cat

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Curs d’aparadors per als comerços d’Amposta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament