«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


5

SET

2014

UNA APP PER A LES XARXES DE MUSEUS DE CATALUNYA

FLUX, una empresa ampostina de joves emprenedors representada per David Romaní, ven una aplicació per a les xarxes de museus de Catalunya.

El passat mes d’agost el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va adjudicar a l’empresa ampostina Flux el desenvolupament d’una aplicació per a les xarxes de museus de Catalunya. El projecte inclourà, en una primera fase, informació de prop de cent equipaments patrimonials entre museus i extensions, i està coordinat pel Servei de Museus, l´Agència Catalana de Patrimoni, la Xarxa de Museus de Girona, el SAM de les Terres de Lleida i Aran i el SAM de les Terres de l´Ebre amb seu a Amposta.

El projecte és finançia amb els ingressos de la taxa turística catalana que gestiona el Departament d´Empresa i Ocupació i està destinat a potenciar el turisme als museus. Aquest any l’aplicació permetrà a l’usuari consultar els continguts (textos, audios i vídeos) de les sales d’exposicions, objectes i obres destacades amb 5 idiomes.

L’aplicació constarà d’una versió nativa per a dispositus mòbils (iPhone i Android), a més, tots els continguts també estaran publicats a una web.
La segona fase del projecte preveu afegir a l’aplicació la capacitat per comprar entrades dels museus directament des del mòbil i una agenda global amb la programació i exposicions de tots els museus de Catalunya.

Flux és una empresa spinoff de la URV fundada a Amposta l’any 2011 especialitzada amb el desenvolupament d’aplicacions web a mida. Alguns dels clients rellevants que han confiat amb Flux són el Centre d’Art de les Terres de l’Ebre Lo Pati, la cooperativa d’energia renovable Som Energia i la xarxa social de vídeos en directe Wouzee.

Podeu consultar més informació dels treballs realitzats al web www.flux.cat

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > UNA APP PER A LES XARXES DE MUSEUS DE CATALUNYA

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > UNA APP PER A LES XARXES DE MUSEUS DE CATALUNYA

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > UNA APP PER A LES XARXES DE MUSEUS DE CATALUNYA Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies