«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


28

JUL

2014

VALORACIÓ ASSESSORAMENTS I BONIFICACIONS

Una de les tasques d’Ampost@EMPRESA és assessorar i gestionar projectes i iniciatives empresarials, fent una anàlisi complerta de la idea de negoci, oferint acompanyament i revisió del pla d’empresa, del pla de màrqueting, orientant en la tasca de recerca i estudi de mercat i de política de producte


El servei d’acompanyament als usuaris comença abans, durant i després de la posada en marxa dels projectes empresarials, mentoritzant el dia a dia els seus negocis en tots els àmbits i aplicant accions de promoció de les seves empreses de forma totalment gratuïta. Lliurem en mà la Guia per a persones emprenedores, redactada, ideada i confeccionada pel personal d’Ampost@EMPRESA.

A data d’avui durant l’any 2014 hem assessorat a 40 usuaris que han vingut amb una idea de negoci a les nostres oficines. Des d’Ampost@EMPRESA els hem animat, potenciant l’entusiasme que cadascun d’ells porta dins i molts d’aquests han vist feta realitat la seva idea. No podem obviar les dificultats per trobar finançament i, de fet, hem vist molts somnis que no s’han pogut fer efectius per aquest motiu. Hem de ser realistes, és un problema existent i que afecta a moltes persones emprenedores. Tot i així, hem de seguir treballant per trobar els mitjans necessaris per aconseguir-ho i des d’Ampost@EMPRESA, si més no, continuarem treballant per poder aconseguir-ho.

D’altra banda, s’han realitzat 28 gestions d’expedients de bonificacions per les llicències d’activitats de noves obertures d’establiments, una mesura d’ajut directe als emprenedors que inicien un negoci i que minoren les despeses tant feixugues en l’inici de qualsevol activitat empresarial. Recordem que aquestes bonificacions poden anar des del 50% de l’import de la taxa fins a un 90%. En alguns casos molt concrets la bonificació s’ajusta a un 10%. Les llicències d’obres vinculades a una nova activitat també tenen la mateixa bonificació.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > VALORACIÓ ASSESSORAMENTS I BONIFICACIONS


 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies