«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


25

JUL

2014

Finalització Programa "Be an Enterpreneur"

Els alumnes de l´Institut de Tecnificació, de l´IES Montsià i del Col·legi Sagrat Cor presenten els projectes del programa de la Fundació Escola Emprenedors “Be an Enterpreneur"”.

Durant el mesos de març, maig i juny s’han presentat al públic els 7 programes dels projectes realitzats pels alumnes dels centres d’ensenyament d’Amposta, l’Institut de Tecnificació, i del Col•legi Sagrat Cor, que han rebut formació en emprenedoria dins el programa “Be an Enterpreneur”.

“Be an Enterpreneur”, és un programa creat per la Fundació escola Emprenedors i en virtut del conveni signat amb l’Ajuntament d’Amposta, i desenvolupat per Ampost@EMPRESA. dins del Programa Catalunya Emprèn.

Els programa “Be an enterpreneur”, ensenya als estudiants a pensar de forma innovadora i creativa, fomenta entre d’altres valors l’autoestima dels estudiants, a treballar en equip, desenvolupar activitats d’expressió oral i comunicació en públic, desenvolupar capacitats de gestió i lideratge d’un projecte, la resolució de problemes, a acceptar i compatir les crítiques, aprendre a pensar de forma global i internacional, i l’ús actiu de l’anglès i les noves tecnologies durant tot el programa.

El programa aprofundeix molt en desenvolupar els projectes ideats pels estudiants en un entorn cooperatiu i col•laboratiu entre els alumnes, apartant-se de l’entorn competitiu, el programa no premia els projectes, sinó que valora l’esforç del grup en desenvolupar una idea i dur-la a terme, no hi ha premis, sinó la satisfacció de presentar-los en públic i de rebre una formació divertida, diferent i basada en un joc que els aporta coneixements formatius en un entorn allunyat de les classes formals.

Els projectes presentats, varen ser extraordinaris, sobretot per la seva desbordant originalitat, imaginació i l’ús actiu de les noves tecnologies en tots ells.

Cal recordar, que el programa, en dos anys d’aplicació a Ampost,a ha crescut de forma important a la nostra ciutat, passant de dos programes el curs 2012 a cinc programes el curs 2013, i a set programes el 2014, preveient ampliar l’oferta formativa del programa durant els propers cursos lectius.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Finalització Programa "Be an Enterpreneur"

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Finalització Programa "Be an Enterpreneur"  Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Finalització Programa "Be an Enterpreneur" Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Finalització Programa "Be an Enterpreneur" Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies