«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


23

JUL

2014

FÒRUM AMPOSTA EMPRESA (#FAME14)

Sí, ja ha arribat el moment i ens sentim molt orgullosos de poder dir-te que ja tenim en marxa i a tot drap el proper Fòrum Ampost@EMPRESA.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > FÒRUM AMPOSTA EMPRESA (#FAME14)

Aquest any tenim moltes novetats. Començant per la web http://forumempresa.amposta.cat específica per al Fòrum Ampost@empresa, però on també anirem explicant la nostra activitat del dia a dia. Et convido  a que facis una repassada per totes les seccions i potser trobaràs coses que no coneixes de la nostra activitat o fins i tot si ets dels que ens segueix de prop podràs veure un resum del que ha fet Ampost@EMPRESA fins al dia d’avui.

Trobaràs la secció de la Fundació Escola Emprenedors, el que vam fer al Fòrum 2011, Fòrum 2012, Fòrum 2013 i el Premi Qualitat Ebrenca que ens van donar al 2012.

 A la secció de noticies podràs llegir les activitats que ens agrada destacar del que hem fet aquest 2014 al BizBarcelona, la presentació dels projectes del programa “Be an enterpreneur” i el balanç de les sessions formatives gratuïtes que hem fet entre gener i juny.

Finalment, ja hauràs vist que el Fòrum Ampost@EMPRESA té un #hashtag oficial, #FAME14, i per cert, li diem fame, no feim ;-) , encara que si ets un emprenedor, segur que ja saps que “La fama costa” tal com deien a la mítica sèrie Fame.


Aquest #FAME14 comença a prendre forma. La jornada l’hem programat per al dia 16 d’Octubre a la tarda i es farà a l’Auditori Municipal (davant del pavelló firal).
A dia d’avui ja tenim confirmades les presentacions dels emprenedors de les Terres de l’Ebre i un parell de sorpreses estel·lars de dos cracks que donaran molt que parlar.

Lamentablement encara no podem desvetllar els noms d’aquestes persones. Ho anirem fent tant aviat com puguem i per això et recomano que si encara no ho has fet ens segueixis a Twitter i a Facebook.

No et perdis res més!  Estàs convidat a ser un dels assistent d’aquest #FAME14. 

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies