«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


12

JUN

2014

JORNADA I ENTREVISTES AMB L´ICF A TORTOSA

ACCIÓ et convida a participar en aquest acte organitzat per la Delegació del Govern a les Terres de l´Ebre, en el marc de l´acord de col·laboració entre ACCIÓ i l´Institut Català de Finances (ICF).

 
Jornada i entrevistes amb l´Institut Català de Finances (ICF) a Tortosa

Dimecres, 18 de juny
De 09.30 h a 14.00 h
Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa
C. Cervantes, 7 - Tortosa

 
L´objectiu de la jornada és apropar al teixit empresarial de la demarcació els productes i instruments financers que l´ICF posa a disposició de les empreses per facilitar-los l´accés al finançament. Durant l´acte, com comptarem amb la presència del conseller delegat de l´ICF, Josep Ramon Sanromà, i del director comercial de l´entitat, Antoni Vallès, entre d´altres.

Durant tot el dia també està previst que membres de l´equip comercial de l´ICF, conjuntament amb ACCIÓ, puguin assessorar de manera individualitzada totes aquelles empreses que vulguin informar-se o accedir al finançament que ofereix l´ICF. Si hi estàs interessat, sol·licita la teva entrevista aquí.

Actualment l´ICF té a disposició de les empreses diverses línies de finançament en funció dels sectors d´activitat o b  de la finalitat a la qual l´empresa vol destinar els recursos (inversió, circulant, capital, etc.). L´entitat ha activat recentment línies de finançament per a emprenedors, autònoms i comerços; per als sectors agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari; per a l´economia social i cooperativa; per a empreses culturals; per a innovació, internacionalització i industrialització i també per capitalitzar més i millor l´empresa, a través del finançament als accionistes.

Per al 2014, l´entitat financera catalana posa a disposició de les empreses més de 650 milions d´euros de finançament mitjançant préstecs i avals.

Inscriu-t´hi ara
Més informació
 
 
Eva Torralbo
etorralbo@gencat.cat
97 725 17 10
 
 Programa
 
 09.30 h Entrevistes/assessorament personalitzat a empreses per part de l´equip comercial d´ICF/ACCIÓ.
 12.00 h Presentació de l´acord de col·laboració ACCIÓ – ICF.

Presentació dels productes i instruments financers de l´ICF per facilitar l´accés al finançament del teixit empresarial.

 13.20 h Torn obert de paraules.
 13.30 h Cloenda.
 
 
  Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > JORNADA I ENTREVISTES AMB L´ICF A TORTOSA
 
 

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies