«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


11

DES

2013

Les conferències TEDx arriben a les Terres de l´Ebre

El proper divendres 20 de desembre se celebrarà el primer TEDxAmposta. L´esdeveniment, que opera amb llicència de TED a Nova York, tindrà lloc a l´Auditori de la Unió Filharmònica d´Amposta.

El proper divendres 20 de desembre se celebra el primer TEDx a les Terres de l’Ebre. L’esdeveniment, que opera amb llicència de TED a Nova York, tindrà lloc a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta. Començarà a les 9’30h i finalitzarà a les 15’30h incloent-hi el temps per esmorzar i dinar.


Amb el tema “Protagonitza el canvi”, 14 dels més rellevants pensadors, artistes, innovadors, investigadors i empresaris de les TTEE o vinculats a la nostra comunitat, presentaran les seves “ideas worth spreading” sobre educació, management, art, ciència, entreteniment, accions socials i millora personal, entre d’altres.


Les 100 úniques entrades que es posaran a la venda ja es poden adquirir al web www.tedxamposta.com. En arribar a 100, es tancaran les inscripcions.


TED va ser fundat al 1984 i és l’acrònim de Technology, Entertainment, Design. La conferència anual TED aporta alguns dels més fascinants pensadors i ‘doers’ del món. Amb l’esperit de les Idees que valen la pena ser difoses, TED va crear un programa anomenat TEDx on x = esdeveniment organitzat de manera independent.
El ponents i les últimes notícies es publiquen al web www.tedxamposta.com i a les xarxes socials com www.facebook.com/TEDxAmposta


TED Conference a Nova York dóna les guies generals per a l’organització del TEDxAmposta i ajuda en tots els aspectes necessaris per a l’èxit de l’esdeveniment, però TEDxAmposta està organitzada independentment per un equip organitzatiu i uns 25 voluntaris que ho fan de manera totalment altruista. Ningú al TEDxAmposta pot cobrar res per la seva dedicació, ni tan sols els mateixos ponents.   


TED és una organització sense ànim de lucre que convida els ponents a parlar durant 18 minuts de diversos topics. Algunes d’aquestes talks estan disponibles al ted.com gratuïtament i inclouen Bill Gates, Jane Godall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, entre altres. La TED 2014 tindrà lloc a Vancouver.
Per a més informació sobre TED visiteu http://www.ted.com
Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Les conferències TEDx arriben a les Terres de l´Ebre

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies