«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


25

OCT

2012

Delta Solucions. Serveis digitals

Delta Solucions es una empresa local, oberta recentment, iniciada per 2 joves emprenedors ampostins. Aquí us deixem l´entrevista realitzada per Ampost@EMPRESA.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Delta Solucions. Serveis digitals

Delta Solucions es una empresa local, oberta recentment, iniciada per 2 joves emprenedors ampostins. Aquí us deixem l´entrevista realitzada per Ampost@EMPRESA.


1.- Joan Pere, David, expliqueu-nos com i perquè va néixer el vostre projecte empresarial.

La nostra empresa va néixer arran de la situació laboral que teníem, els dos estàvem a l’atur en busca de feina. Un dia fent el cafè vam decidir crear el nostre propi lloc de treball emprenent el que avui és una realitat “la nostra pròpia empresa”.


2.- Quins serveis ofereix la vostra empresa?

Els nostres serveis estan relacionats en les noves tecnologies. Tenim dos branques principals. La primera és la Consultoria informàtica on podem englobar tot els serveis d’assessorament informàtic a empreses, desenvolupament d’aplicacions mòbils, disseny de pagines web, reparació i manteniment d’equips informàtics, tenda on-line de productes informàtics més electrònica de consum i assessorament a empreses en l’apartat de xarxes socials “Social Media”.

La segona branca és l’apartat de Formació mitjançant la nostra pròpia plataforma on-line i cursos presencials. Tots els cursos estan dissenyats de cara a les noves tecnologies.

 

3.-Tirar endavant el vostre projecte ha estat, fàcil, interessant...quins adjectius li posaríeu i perquè?

L’adjectiu més adient és DEDICACIÓ, perquè des del primer moment en el que vam decidir començar a tirar endavant el projecte, li hem dedicat moltes hores per planificar i organitzar les nostres idees com també creant la tenda on-line i la plataforma de formació.

 

4.- Heu previst on voleu que arribi el vostre projecte ?, us heu marcat alguna fita professional?

Principalment el nostre projecte està orientat a potenciar totes aquelles empreses de les nostres terres que desitgen aprofitar els avantatges que avui dia ofereixen les noves tecnologies (xarxes socials, app’s mòbils, etc..) També volem formar empresaris i particulars amb aquestes tecnologies perquè creiem que és el present i el futur més pròxim.

Com a professionals si tenim fites a assolir principalment construir quelcom sòlid i que aporti alguna cosa diferent a la nostra societat. El que tenim clar és que tot allò que fem volem que tingui un valor afegit no sols per a nosaltres sinó per a aquell que ho necessiti.    

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies