«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


16

OCT

2012

Segon Forum d´Ampost@EMPRESA

El pròxim 4 de desembre per la tarda es realitzarà el II Fòrum d’Ampost@EMPRESA. Desprès de la bona acollida obtinguda l’any anterior, on prop de 120 emprenedors varen assistir-hi, aquesta propera edició continuarem un model semblant.

El pròxim 4 de desembre per la tarda es realitzarà el II Fòrum d’Ampost@EMPRESA. Desprès de la bona acollida obtinguda l’any anterior, on prop de 120 emprenedors varen assistir-hi, aquesta propera edició continuarem un model semblant.

Comptarem amb 3 experiències emprenedores de les nostres terres que ens explicaran els projectes que estan duent a terme. Tots tres són projectes molt originals i innovadors i seran explicats en formats breus de 15 minuts. De moment no us podem avançar més, però ben aviat us informarem amb més detall.

Per a clausurar el Fòrum, contarem amb la presència d’un convidat molt conegut, Sergio Fernandez. És un periodista especialitzat en el desenvolupament personal, coach i emprenedor, a més a més, ha escrit 3 llibres, un d’ells Vivir sin jefe que s’ha convertit en un referent per a tots els emprenedors amb 15 edicions, també és el director del programa de ràdio adreçat en gran part als emprenedors Pensamiento positivo cada dissabte de 13.00 – 14.00. a Punto Radio.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Segon Forum d´Ampost@EMPRESA

Aquest any tots els que estigueu interessats en tornar a viure noves experiències emprenedores i també els que voleu sumar-vos a participar-hi per primer cop, esteu convidats a assistir-hi.

L’assistència es gratuïta i l’únic que heu de fer per inscriure-us enviat-nos un correu electrònic al l’adreça següent:

empresa@amposta.cat

amb;

-          Nom i cognoms

-          Telèfon o mòbil

-          Correu electrònic

-          Localitat

-          Activitat professional/Nom empresa

 

Si desitgeu obtenir més informació sobre Sergio Fernandez:

 Facebook de Sergio Fernandez

 Twitter de Sergio

 Blog Pensamiento Positivo

 Canal de radio de Pensamiento Positivo

 

La data serà el dimarts 4 de desembre, el lloc on es realitzarà el Fòrum està pendent de confirmat, però l’horari serà de 16:30 h a 19:00 h..

En breu us continuarem informant.

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies