«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


25

SET

2012

e-Tecnileds, il·luminant el teus somnis

Eliseu Ciurana és un jove emprenedor que acaba de posar en funcionament el seu projecte empresarial e-Tecnileds situat al carrer Santa Teresa, 1. L’hi hem realitzat una entrevista per a que ens expliqui les seves experiències.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > e-Tecnileds, il·luminant el teus somnis

Eliseu Ciurana és un jove emprenedor que acaba de posar en funcionament el seu projecte empresarial e-Tecnileds situat al carrer Santa Teresa, 1.

L’hi hem realitzat una entrevista per a que ens expliqui les seves experiències.


- Explica’ns els orígens, d’on va sorgir la idea del teu projecte empresarial e-Tecnileds.

Amb una situació d’atur de llarga durada i atès que les ofertes de feina no es trobaven ni sota les pedres, vaig decidir passar a l’acció i fer alguna cosa. Molts pensaments ronden pel cap d’una persona activa, però que no troba sortida enlloc, anar a buscar feina a altres províncies o comunitats, fins i tot anar a l’estranger. Però amb una família establerta a un poble natal no es poden assumir segons quins canvis.

Feia temps que sentia el tema de l’emprenedoria i la paraula reinventar-se un mateix i vaig pensar “per què no aprofito els coneixements que tinc aplicant-los en alguna cosa que se fer però vinculats a una nova tecnologia.? En aquell moment vaig començar a estudiar diferents opcions amb tecnologies diferents (fa prop més d’un any) i vaig veure una “llum” amb la tecnologia LED, element que conec i en el que podia aprofitar els meus coneixements. I així vaig començar a plantejar el projecte de e- Tecnileds.


- Quins són els productes i serveis que ofereix la teva empresa ?

e-Tecnileds és una empresa especialitzada únicament amb tecnologia led, aplicada a l’àmbit de la il·luminació i el Visual Media.

Amb il·luminació oferim bombetes i equips de màxima qualitat i recolzats per una gran marca com es “Megaman”. Equips que, per les seves característiques aporten des d’un 45%  fins un 85% d’estalvi energètic amb il·luminació, i que en alguns casos fins i tot amb més quantitat i qualitat de llum que les seves belles germanes.

En Visual Media oferim equips dinàmics de pantalles, cortines i píxel LED, ideal per sales de festes, orquestres, sales polivalents d’actes, i retolació dinàmica publicitària. Fins i tot podem desenvolupar productes a mida per cada client.

Quant al servei, oferim estudis energètics amb il·luminació, assessorament luminotècnic comercial i aparadorisme, il·luminació industrial, pública i espectacular, solucions multimèdia amb píxel led, pantalles i cortines LED. Sempre amb productes de primera qualitat.

 

-Quin consell donaries als emprenedors que estiguin pensant en iniciar un projecte o una idea de negoci?

Donar consells sempre diuen que és molt fàcil, per qui no pateix un mal... Però si alguna cosa he aprés, és que un mateix no ho sap tot i ha de lluitar per buscar una sortida. Serveis com els que ofereix Ampost@EMPRESA ajuden a persones emprenedores amb idees de projectes, a valorar la viabilitat d’aquestes, bé sigui amb l’assessorament que fan, els cursos que ofereixen o senzillament indicant les bonificacions que poden oferir les diferents administracions i dirigint-los cap al finançament que millor s’adeqüin a les seves necessitats.

S’ha de lluitar pel que un creu i vol, per molt que et costi. Jo mateix en ple muntatge de l’empresa vaig caure malalt, però vaig seguir endavant, amb l’únic pensament d’obrir al més aviat possible.

Si tens una idea, tira endavant, si et quedes parat no aconseguiràs rés, si arrisques pots guanyar.

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies