«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


19

SET

2012

Cris & Cris Coffe Tea Store

El passat divendres 14 de setembre es va obrir al públic la nova tenda Cris & Cris Coffe Tea Store ubicada en ple centre comercial d’Amposta , concretament a l’Avinguda de la Ràpita numero 49. Aquest és el projecte empresarial de Cristina i Cristian.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Cris & Cris Coffe Tea Store

El passat divendres 14 de setembre es va obrir al públic la nova tenda Cris & Cris Coffe Tea Store ubicada en ple centre comercial d’Amposta , concretament a l’Avinguda de la Ràpita numero 49. Aquest és el projecte empresarial de Cristina i Cristian, i han decidit obrir el seu projecte empresarial a Amposta, ella és originaria de Santa Bàrbara després de treballar i residir durant molt temps a Barcelona treballant en sectors molt diferents a l’actual projecte que han iniciat.

Viure en l’actualitat a Amposta els ha permès estar més prop de la seva família, involucrar-se en el teixit associatiu, i social d’Amposta i dur a terme un projecte que portaven planejant des de feia temps, gaudint dels avantatges que proporciona viure en un lloc més tranquil, a diferència de la gran ciutat, però que al mateix temps els ofereix molts serveis.

Cris & Cris Coffee Tea Store, ofereix als clients una àmplia gamma i varietat de cafès i tes d’excepcional qualitat provinents dels llocs més desconeguts del món, i al mateix temps també ofereix la venda de vaixelles de te i cafè, teteres, plats i gots i tota mena d’elements propis del món del cafè i el te per a ús propi o per a regalar. Els amants del bon cafè i el te a Amposta i les comarques de l’Ebre estan de sort amb l’obertura d’aquest petit santuari especialitzat que pot satisfer els seus plaers més exquisits.

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies