«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


20

JUL

2012

L’empresa ampostina Cartodelta SL compleix 20 anys.

L´empresa ampostina Cartodelta SL compleix 20 anys. Són una empresa familiar que compleix 20 anys de feina ben feta i una bona gestió.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > L’empresa ampostina Cartodelta SL compleix 20 anys.
"Som una empresa familiar, i això ens distingeix i enorgulleix, ens fa actuar amb seny i ens agrada presentar-nos sempre com una empresa de serveis, compromesa amb els nostres clients i amb el treball ben fet"

Aquests són els principis de l´empresa familiar ampostina CartoDelta.

Cartodelta SL  ha aconseguit recentment la Certificació integrada ISO 9001 i Norma ISO 14001. El certificat ha estat acreditat per BUREAU VERITAS Certificació, primera entitat privada de Certificació a Espanya, baix acreditació ENAC per al seu centre d’Amposta, Tarragona, dedicat al Disseny, Fabricació, Comercialització i Venda d’envasos i embalatges de cartró.   

Va ser pionera en les nostres terres en implantar un Sistema integrat de Gestió i de Medi Ambient. Actualment és un dels líders en el seu sector, compta amb una quota de mercat molt important tant a nivell de Catalunya, com d’altres comunitats, i una quota de mercat diversificada entre clients locals, provincials, nacionals i inclús de la UE i Llatinoamèrica. Amb representació en diverses zones arreu del país.

Compta amb unes instal•lacions de 12000 m², la inversió constant en noves infraestructures, en millorar el procés i mitjans productius permeten a l´empresa estar preparats per a dissenyar, fabricar i comercialitzar qualsevol mena d´envàs o embalatge de cartró ondulat al mercat nacional o internacional.

             La cura del treball ben fet i el compromís amb els interessos dels seus clients son l’eix del treball i inspiració, des de la seva formación l’any 1991.

Durant tots aquests anys ha anat creixent tant en nombre de clients com en il•lusió i en projectes conquerits.  Els clients s’han beneficiat d’una atenció i bon tarannà durant tots aquests anys. I així pretén continuar treballant amb el mateix entusiasme i dedicació, per continuar oferint aquests i d’altres serveis, per suposat, sempre aportant el major valor afegit amb la seva relació amb Cartodelta SL.


 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies