«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


12

JUN

2012

VALORACIÓ DE LA FORMACIÓ REALITZADA PER Ampost@EMPRESA DURANT EL 1R SEMESTRE DEL 2012

El servei Ampost@EMPRESA durant aquest primer semestre de l’any ha realitzat diversos tallers i sessions formatives dirigides a oferir accions específiques destinades a fomentar l’esperit emprenedor, proporcionant-los eines que els facilitin i els apropin a donar els passos...

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > VALORACIÓ DE LA FORMACIÓ REALITZADA PER Ampost@EMPRESA DURANT EL 1R SEMESTRE DEL 2012El servei Ampost@EMPRESA durant aquest primer semestre de l’any ha realitzat diversos tallers i sessions formatives dirigides a oferir accions específiques destinades a fomentar l’esperit emprenedor, proporcionant-los eines que els facilitin i els apropin a donar els passos necessaris per començar aquesta iniciativa i sobretot a impregnar-los les ganes i la motivació necessària per fer-ho.

Tallers que van treballar les aptituds i les actituds, així com la motivació per emprendre i reaccionar davant la real situació econòmica que estem vivint, van tenir molt bona acceptació per part de les persones inscrites que van valorar molt positivament aquests tipus d’accions: “D’Aturat a emprenedor” i “Reaccionat” a càrrec de l’empresa DESPERTA’T.

En un context globalitzat on les noves tecnologies evolucionen de manera constant revolucionant també la forma de relacionar-se i consumir, es fa necessari entendre Internet i les xarxes socials com un canal complementari a la venda tradicional, com una eina més de venda i canal de comunicació i des de l’Escola de Distribució i Comerç es va impartir “Com posicionar la nostra estratègia, xarxes socials i altres eines 2.0” El tema d’impagats també l’hem volgut treballar i des de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) s’ha realitzat una sessió informativa sobre les formes i vies d’actuació davant factures pendents de cobrar.

Del conveni signat entre Ampost@EMPRESA i PIMEC s’ha realitzat el Curs “Coaching grupal per a la millora del nostre equip”, subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, on es van treballar la motivació, la cooperació i la feina en equip, indispensables per una millora de la productivitat.

De cara al segon semestre estem treballant per seguir amb aquest esperit de formació para emprenedors i emprenedores que esperem ben aviat comencin a donar fruïts.

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies