«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


L’Ajuntament d’Amposta signa un conveni amb la Fundació La Caixa

La Caixa aportarà integrament a l’Ajuntament d’Amposta el cost del programa “Be an Enterpreneur”, que la Fundació Escola Emprenedors aplica als alumnes de 4rt d’ESO del Col·legi Sagrat Cor d’Amposta.

L’Ajuntament d’Amposta i la Fundació La Caixa, representats per l’Alcalde de la ciutat, Manel Ferré, i el Director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Amposta Narcís Casanova, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual la Fundació La Caixa aportarà integrament a l’Ajuntament d’Amposta el cost del programa “Be an Enterpreneur” que laFundació Escola Emprenedors aplica als alumnes de 4rt d’ESO del Col·legi Sagrat Cor d’Amposta. Cal recordar que aquesta iniciativa és una prova pilot a la ciutat d’Amposta i que si els resultats són els esperats en properes anualitats es proposarà estendre’s a la resta d’alumnes que cursen 4rt d’ESO als centres de la ciutat.

El fil conductor del programa es basa en la creació, disseny i desenvolupament complert per part dels alumnes d’un Pla d’empresa, tant sigui creant una nova companyia, un nou producte o un projecte d’emprenedoria social, i es finalitza el programa amb una presentació pública formal del projecte, davant pares, professors i convidats, que han confeccionat els estudiants amb suport powerpoint i expressió oral davant el públic. Totes les presentacions són en anglès, donat que el programa s’imparteix íntegrament en aquesta llengua. El programa incorpora també la intervenció de conferenciants externs que explicaran la seva experiència emprenedora als estudiants.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > L’Ajuntament d’Amposta signa un conveni amb la Fundació La Caixa

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies