«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


El Petit Bijou ens explica el seu projecte empresarial

Vanessa Martí Albesa, va venir al servei Amposta@EMPRESA demanant assessorament perquè volia obrir una bijuteria, tal com ens va dir ella mateixa per telèfon.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > El Petit Bijou ens explica el seu projecte empresarialVanessa Martí Albesa, va venir al servei Amposta@EMPRESA demanant assessorament perquè volia obrir una bijuteria, tal com ens va dir ella mateixa per telèfon.

Des del primer moment varem veure que era una noia amb molta il·lusió, plena d’optimisme i amb moltíssimes ganes de fer realitat el seu somni. La idea inicial la varem anar definint conjuntament. Ella va ser en tot moment receptiva a les reflexions que des del nostre servei se li van fer, com és de costum en tots els assessoraments que portem a terme. I, fruit de la il·lusió, les ganes i la reflexió, el passat 4 d‘abril va obrir les portes a l’Av. de la Ràpita,“Le petit bijou”. Bijuteria i complements importats de París a preus molt competitius per a gent fresca i activa . Podeu trobar tot un món de colors i dissenys atractius “low cost”.

Vanessa, com va néixer la idea del teu projecte empresarial?

Feia temps que m’anava pel cap muntar un negoci. Jo sóc Tècnica en Educació Infantil i no trobava cap feina relacionada amb aquests estudis, i després d’un temps pensant amb diferents idees de negoci se’m va ocórrer que una tenda de bijuteria per a gent de totes les edats a “low cost”, estaria molt bé. Vaig comentar-ho amb la família i amb les amistats més properes i em van donar suport per a tirar avant el meu projecte.

En uns moments en els que l’economia i el consum estan passant per dificultats al nostre país, perquè has triat l’opció de posar en funcionament la teva empresa?

Venim d’una època molt consumista, on arribàvem a tot i tot ho podíem comprar, les coses han canviat en poc temps, però a les dones sempre ens agrada anar arreglades, amb algun complement que ens doni vida al vestuari, i jo sóc la primera, així que la meva idea sempre ha estat portar un producte atractiu, original, ple de vida, de diferents colors i per a totes les ocasions, que agradi a diferents tipus de persones, i que tots aquests productes puguin ser assequibles.

Quin consell donaries a altres joves que tinguin una idea de negoci o un projecte empresarial i dubtin entre tirar-lo endavant o no?

Que si el somni que tenen és fort, si creuen en si mateixos i valoren tots els aspectes del seu negoci, sempre tocant de peus a terra, encara que les coses siguin difícils, que lluitin per aconseguir-ho!! 
Sempre s’ha d’escoltar a les persones que saben més que tu, jo he après moltes coses de gent molt diferent entre elles, i em quedo amb els consells de tots i cadascun d’ells però sense perdre mai els meus valors, els meus principis i les meves idees.

Recomanaries el servei que t’ha ofert Ampost@EMPRESA a altres emprenedors, i que en destacaries del servei que t’ha ofert ? 

Per suposat que si!! M’han ajudat en tot, moltes reunions, molts consells, moltes empentes en moments baixos. Destacaria el seguiment personalitzat des del primer dia que vaig demanar assessorament fins la data d’avui que fa dos mesos que vaig obrir el negoci.

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies