«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


29

MAI

2012

El servei Ampost@EMPRESA de l’Ajuntament rep un premi Qualitat Ebrenca

L’Associació Amics i Amigues de l’Ebre ha distingit en els premis Qualitat Ebrenca d’aquest any 2012 al servei Ampost@EMPRESA, de la Regidoria d’Indústria i Empresa de l’Ajuntament d’Amposta, en reconeixement al seu compromís manifest per la feina ben feta...

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > El servei Ampost@EMPRESA de l’Ajuntament rep un premi Qualitat EbrencaL’Associació Amics i Amigues de l’Ebre ha distingit en els premis Qualitat Ebrenca d’aquest any 2012 al servei Ampost@EMPRESA, de la Regidoria d’Indústria i Empresa de l’Ajuntament d’Amposta, en reconeixement al seu compromís manifest per la feina ben feta i pel territori.

Amb gairebé 25 anys d’història, l’associació Amics i Amigues de l’Ebre organitza anualment els premis Qualitat Ebrenca, que distingeixen empreses, entitats, organitzacions o persones pel seu compromís amb el territori, la feina ben feta o per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic. Aquesta és la quinzena edició dels premis i l’acte d’entrega va tenir lloc dissabte dia 26 de maig al restaurant Els Ullals d’Amposta.

El servei Ampost@EMPRESA, que es va crear l’any 2011 des de la Regidoria d’Indústria i Empresa, té com a objectiu principal donar suport i formació a les persones emprenedores i a l’hora orientar les noves idees de negoci. D’altra banda, des del servei s’organitzen cursos de formació per emprenedors/ores i persones que es troben en situació d’atur, així com la difusió de l’emprenedoria a les escoles. El seu pressupost és baix però s’aplica un sistema de col·laboracions en les activitats que es duen a terme amb una xarxa d´empreses del territori i fundacions.

Cal assenyalar que en l’apartat cultural també s’ha premiat l’artista ampostí Emili Bonet.


 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies