«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


11

MAI

2012

Impartit el taller “(RE) ACCIONA’T”

Unes 15 persones inscrites van participar activament del Taller que tenia com a objectiu principal reactivar a aquelles persones que formen part del teixit empresarial.

El passat 9 de maig es va impartir el Taller “(RE) ACCIONA’T” a càrrec de David Alonso, Coach per emprenedors vitals i professionals liberals i que va tenir lloc a la Residència del Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta.

Unes 15 persones inscrites van participar activament del Taller que tenia com a objectiu principal reactivar a aquelles persones que formen part del teixit empresarial. El dia a dia juntament amb el context actual i l’excés d’informació negativa que ens arriba de tot arreu, fa imprescindible que ens parem a pensar i comencem a sentir que hi ha una altra manera de fer les coses.

Es van treballar diferents aspectes :el nou paradigma al món empresarial, l’actitud com a element diferenciador, la cooperació com a element clau així com el desenvolupament de plans d’acció per aplicar un cop finalitzat el Taller amb actitud positiva, amb objectius i una temporització marcada.

D’altra banda, el passat 26 d’abril va finalitzar el curs “coaching grupal per a la millora del rendiment de nostre equip” realitzat pel formador Pere Clotet i organitzat per la Regidoria d’Indústria i Empresa de l’Ajuntament d’Amposta i PIMEC, En aquest curs, subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, es van treballar aspectes com la gestió de conflictes i millora de la comunicació, com augmentar una major unitat i cohesió, com planificar i motivar un equip de persones, entre d’altres.

En properes ocasions esperem realitzar més tallers que treballin l’actitud, que ofereixin eines de motivació personal i professional així com petites dosis d’optimisme i positivisme.


Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Impartit el taller “(RE) ACCIONA’T”

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies