«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


18

ABR

2012

Impartit el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0”

Aquest passat dilluns 16 d’abril ha tingut lloc el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0” a càrrec de Xavier Rivera, expert en processos d’internacionalització d’empreses i en com aquests poden utilitzar les noves tecnologies i Internet com a canal...

Aquest passat dilluns 16 d’abril ha tingut lloc el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0” a càrrec de Xavier Rivera, expert en processos d’internacionalització d’empreses i en com aquests poden utilitzar les noves tecnologies i Internet com a canal de promoció global, també és professor de la carrera universitària en Direcció de Comerç i Distribució que imparteix ESCODI.

En unes 4 hores aproximadament va explicar la revolució d’Internet en les vendes, com hem passat de la web catàleg a la web d’autoservei. La importància de les xarxes socials com a canal de comunicació :actualització, posicionament, fets que lliguen l’empresa amb el potencial client. Va fer esment també de la web 3.0 i 4.0 per sobre.

Importantíssim per a les PIMES és fer un pla de e-marqueting que comporta una anàlisi de la teva empresa, un pla estratègic, passant a l’acció i finalment un control i actualització.

Finalment va explicar breument les xarxes : blogs, facebook, twitter, fòrums, youtube, etc.

La valoració del curs per part de les persones assistents va ser molt positiva, fent esment a les habilitats comunicatives i continguts del tema que es va tractar.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Impartit el curs “Com posicionar la nostra estratègia, les xarxes socials i altres eines 2.0”

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies