«Generar idees per transformar el món». Imagine Creativity Center

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Ajuts de l´Ajuntament d´Amposta

Tota la informació sobre els ajuts de l´Ajuntament d´Amposta

Ajuts per al foment de l´autoocupació

La Junta de Govern Local de dilluns 19 de març va aprovar la convocatòria dels ajuts a projectes municipals d’autoocupació que aquest 2018 destinen 20.000 per subvencionar projectes emprenedors iniciats durant el 2017. Es tracta d’unes ajudes que la regidoria d’Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta impulsa perquè els emprenedors i autònoms puguin fer front a despeses diverses per la implantació d’un negoci com la gestoria, les quotes d’autònom o els rebuts del lloguer, entre d’altres.

Aquests ajuts, que es poden sol·licitar emplenant l’imprès que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta, van dirigits a persones que trobant-se en situació d’atur i estiguin empadronades a Amposta hagin iniciat durant el 2017 una nova activitat econòmica com a treballadors i treballadores autònoms (empresaris i empresàries individuals, socis de Comunitats de Béns i Societat Civil Privada) o noves persones sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms).

El 2017, quan es van implementar aquestes subvencions, l’Ajuntament va concedir més de 9.000 euros en ajuts a projectes municipals d’autoocupació iniciats al 2016. En concret, va subvencionar cinc emprenedors que van iniciar el seu propi projecte empresarial i van donar-se d’alta a la Seguretat Social com autònoms.

Ajuts Contracta

L’Ajuntament d’Amposta ha aprovat les bases del programa d´ajuts Contracta per tal d’augmentar l’ocupació i incentivar les empreses a crear llocs de treball al municipi, que substitueix l’anterior programa d’incentius a la contractació. Així, les noves ajudes preveuen una subvenció mínima de 250 euros d’entre 6 i 9 mesos, que preveuen 50 euros més si la persona contractada té un grau de discapacitat de més del 33% i 50 euros més si és de més de 45 anys. "Si es contracten més de 10 persones a l’atur, la base de l’ajuda és de 350 euros i pot arribar a 450".

Aquestes ajudes van ser aprovades en la sessió ordinària de maig del ple municipal, que va tindre lloc el 28 de maig. Es podran sol·licitar emplenant l´imprès que es podrà trobar a la pàgina web de l´Ajuntament d´Amposta, un cop estigui la convocatòria.

Amposta Empresa >  > Ajuts de l´Ajuntament d´Amposta Amposta Empresa >  > Ajuts de l´Ajuntament d´Amposta Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies