«Mai ets massa jove per pensar en gran - Imagine Creativity Center»

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


ifest 2017

Festa de la ciència, la tecnologia, la innovació, l´emprenederoia i la disrupció, organitzada per Catalunya Emprèn i l´Ajuntament de Barcelona

Dijous 30 de novembre Ampost@EMPRESA i Joventut Amposta amb els alumnes i professors de l´INS Montsià i l´IES Ramon Berenguer IV vam estar presents a l´iFest, la festa de la ciència, la tecnologia, la innovació, l´emprenedoria i de la disrupció en general, que va tenir lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona. 6.000 joves i 2.000 tècnics i docents vam poder participar al Meet Inspiration, al Virtual Discovery , al Teachers Workshop i al Dream Big Challenge. Tot amb una finalitat d´inspirar i encomanar la passió per fer coses i fer aportacions a la societat.

Meet Inspiration: Espai de ponències i actuacions dels joves protagonistes de l´ecosistema emprenedor i de la innovació més actual.

Virtual Discovery: Concepte nou i únic d´exposició virtual, dinàmica preparada per tal que els joves visitin virtualment diferents projectes exposats a través d´un scape room i altres aventures virtuals.

Dream Big Challence: Taller d´innovació disruptiva per crear idees disruptives sobre uns reptes amb el Mètode Lombard, creat per Imagine CC-Silicon Valley de California-Xavier Verdaguer.

Va ser un dia ple d´innovació, tecnologia i idees disruptives.

Finalment destacarem que l´alumna Carla Domene Paulino, de 1r de Batxillerat Tecnològic de l´IES Ramon Berenguer IV, va rebre un premi que consisteix en una formació al MID Talent (Mercat d’Idees del Disseny)  a Barcelona.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > ifest 2017

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > ifest 2017


 

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies