«Tot està per fer i tot és possible». Miquel Martí i Pol

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


Fòrum Ampost@EMPRESA

El passat dijous 19 va tenir lloc la 6a edició del Fòrum Ampost@EMPRESA #FAME 17 amb un auditori ple de gom a gom.

El passat 19 d’octubre va tenir lloc el Fòrum Ampost@EMPRESA  #FAME17 amb un Auditori ple de gom a gom. Aquest Fòrum, l’esdeveniment emprenedor més important a les terres de l’Ebre, té com a finalitat explicar experiències d’èxit d’emprenedors del territori.

Aquest any vam comptar amb 3 experiències que van explicar com va néixer la idea i com la van portar a terme, van parlar d’emprenedoria i van animar als emprenedors, si més no a treballar el projecte que tenen en ment.

Les experiències en primera persona van ser www.filmsnomades.com , una productora que ha apostat per quedar-se a Amposta. Les seves produccions (curtmetratges, anuncis televisius i animacions en 3D) han guanyat nombrosos premis nacionals i internacionals. Vam connectar amb Guillermo, un dels socis, per skype i ens va explicar el seu paper dins l’empresa i va fer un extracte dels anys que porten. D´altra banda dir que vam presentar en primícia el vídeo promocional d´Amposta@EMPRESA, una animació en 3D, produït per Filmsnomades.

www.delterreno.cat 3 joves ebrencs que han fusionat les paraules ebrenques amb un disseny fresc i amb un toc d’humor comercialitzant samarretes, bosses i pòsters. Un dels 3 emprenedors, Hernan en H, ens va fer 4 ilustracions que va repartir entre el públic assistent mentre Sofia i Pep ens anaven explicant la seva experiència.

www.femmefleur.net empresa més coneguda per la seva segona línia de negoci www.cocoro-intim.com ens van explicar com van treure al mercat els seus productes dirigits a la menstruació dones.

La segona part la va protagonitzar la periodista i emprenedora  www.bibianaballbe.com que ens va parlar sobre creativitat i futur, una creativitat que porta en el seu ADN. La creativitat com un concepte imprescindible en la nostra vida personal i professional. Ens va donar 10 pautes per potenciar la nostra creativitat. Segons la Bibiana podem aprendre a ser creatius i en aquest Fòrum ens ho va posar fàcil. Va ser una ponència molt participativa on el públic va fer preguntes, va opinar i fins i tot discrepar. Amb això creiem que vam aconseguir el que volíem: escoltar, fer pensar, opinar i entrar en un diàleg en que vam aprendre tots.

Les sorpreses que teníem preparades van tenir molt èxit, el públic va emplenar les bafarades que tenien damunt els seus seients per tal que plasmessin conceptes, idees, imatges sobre la informació que estaven reben del #FAME17.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Fòrum Ampost@EMPRESA

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Fòrum Ampost@EMPRESA

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies