«Tot està per fer i tot és possible». Miquel Martí i Pol

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


PROGRAMA ATÍPICS

Programa d´emprenedoria destinat a joves de Catalunya que volen posar en marxa idees amb impacte positiu, és a dir, idees que persegueixen la creació de valor econòmic, social i/o mediambiental.

Atípics selecciona 20 joves a Catalunya que vulguin posar en marxa idees amb impacte positiu

Des del 13 de març fins al 14 de maig estarà oberta a www.atipics.cat la convocatòria d´Atípics, el programa d´emprenedoria per a joves d´entre 18 i 29 anys residents a Catalunya que vulguin posar en marxa idees amb impacte positiu, és a dir, idees que persegueixin la creació de valor econòmic, social i/o mediambiental.

Els 20 joves Atípics seleccionats s´anunciaran el 19 de maig, i aquests hauran d´estar inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil almenys des d´un dia abans que comenci el programa, el 6 juny 2017.

Els joves Atípics participaran durant set mesos en un programa totalment gratuït d´acompanyament amb el qual aconseguiran construir un projecte sòlid i posar-lo en marxa amb més garanties d´èxit.

Al llarg del programa gaudiran d´una metodologia de formació i orientació 100% experimental que garanteix un procés transformador per a ells i per als seus projectes.

Gran part del programa serà residencial i consistirà en 12 trobades en les quals els emprenedors conviuran un total de 48 dies a l´Alberg de Cabrera de Mar amb l´objectiu d´afavorir la ´co-creació´ i el desenvolupament d´una xarxa sòlida i duradora.

Els participants tindran l´oportunitat de presentar en públic el seu projecte al DemoDay, i 10 d´ells rebran un premi de 3.000 € cadascun per invertir en el llançament del seu projecte.

Verkami allotjarà les campanyes de crowdfunding que cada un dels 20 participants desenvoluparà a partir del mes d´octubre d´aquest any, un cop hagin construït un projecte sòlid durant els mesos de juny a setembre.

A més els participants tindran accés il·limitat durant 6 mesos a la gran oferta de cursos que hi ha a Foxize.

Al programa estan involucrats més de 40 professionals de prestigi, entre docents, mentors i inspiradors, tots ells pertanyents a l´àmbit de l´emprenedoria responsable.

El programa està produït per Roots for Sustainability i està impulsat pel Servei d´Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, a través de la iniciativa del Fons Social Europeu de Garantia Juvenil.. A més compta amb el suport de Bankia i la col·laboració de la Direcció General de Joventut.

 Vídeos Atípics

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > PROGRAMA ATÍPICS

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies