«Tot està per fer i tot és possible». Miquel Martí i Pol

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


AJUTS LEADER 2017

Oberta la convocatòria d’ajuts Leader 2017 per Emprenedors, Microempreses, PIMES, Empreses Agroalimentàries i Entitats Locals.

Des del dia 23 de novembre fins el 16 de gener està oberta la convocatòria per la presentació de sol·licituds d’ajut LEADER 2017. 

Enguany és novetat l’obligatorietat per a les persones jurídiques i ens locals de presentació dels ajuts telemàticament; també s’ha revisat el barem de valoració de projectes per tal de millorar-ne l’aplicació. Les sol·licituds es poden fer telemàticament a l’enllaç: http://seu.gencat.cat

La dotació pressupostària per la convocatòria és de 583.261,32 € i l’atorgament de la subvenció és en règim de concurrència competitiva d’acord amb els criteris de valoració establerts en l’estratègia de desenvolupament rural 2014-2020.

Tot aquell que vulgui informació pot adreçar-se al telèfon 977442116, al correu leader@leader.cat o a l´oficina de la Plaça d’Alfons XII núm. 7 1er B despatx 5 de Tortosa.

Poden ser beneficiaris dels ajuts els emprenedors, les petites i mitjanes empreses de qualsevol sector, i les empreses agroalimentàries de les comarques del Baix Ebre i Montsià, i també les entitats locals d’ambdós comarques. Aquests ajuts busquen la reactivació econòmica i la creació d’ocupació en les zones rurals, així com promoure l’arrelament dels joves, promoure accions de mitigació del canvi climàtic i de protecció dels patrimoni, amb l’objectiu que el territori rural sigui equilibrat i diversificat. 
Els ajuts LEADER estan finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en un 57% i el FEADER en un 43%
[IMG0]

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies