«Tot està per fer i tot és possible». Miquel Martí i Pol

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


20

OCT

2016

LÍNIES DE SUBVENCIÓ

Us fem un llistat de les subvencions publicades al DOGC

Us informem de les normatives publicades recentment al DOGC per si és del vostre interès.

 ·         ORDRE TSF/267/2016, de 10 d´octubre, per la qual s´aproven les bases que han de regir la convocatòria per a la concessió de subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per al desenvolupament del programa Consolida´t, de suport a la consolidació, l´enfortiment i la reinvenció del treball autònom a Catalunya.

·         ORDRE TSF/268/2016, de 10 d´octubre, per la qual s´aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a les empreses i les entitats col·laboradores d´inserció per a l´incentiu a la contractació de persones destinatàries de la renda mínima d´inserció i d´altres col·lectius en risc o situació d´exclusió social, i per a projectes d´autoocupació.

·         ORDRE TSF/269/2016, d´11 d´octubre, per la qual s´aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a les empreses d´inserció per a la realització d´accions per a la millora de l´ocupació i la inserció laboral dels col·lectius en risc o situació d´exclusió social.

·         ORDRE TSF/270/2016, de 10 d´octubre, per la qual s´aproven les bases que han de regir la convocatòria de concessió de subvencions per a la capitalització de les cooperatives i de les societats laborals de la Línia Capitalcoop.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > LÍNIES DE SUBVENCIÓ

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies