«Tenir una actitud emprenedora no significa només muntar noves empreses, sinó proposar iniciatives a la feina que puguin millorar l'organització. Gent que té inquietuds i que lluita per tirar-les endavant.» Xavier Verdaguer, Fundador d'Imagine Creativity Center

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


11

MAI

2016

CÀPSULA D´INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

Es tracta d´un Programa d´Innovació Tecnològica a les escoles dirigit a alumnes d´ESO, Batxillerat i Cicles Mitjans.

L´objectiu és difondre tot el que envolta a la innovació tecnològica, impressió 3D, robòtica, realitat virtual, la cultura maker, els fab Lab, etc..

El Programa està dividit en 3 blocs.

Primer bloc

Introducció als temes tecnològics amb una xerrada introductòria sobre la innovació tecnològica.

La innovació tecnològica és tot un procés que abarca des de la idea fins a la presentació al mercat, passant per una etapa de recerca, desenvolupament i finalment l´etapa d´innovació (R+D+I).

La xerrada introdueix una sèrie de noves eines i tendències que estan sorgint en els últims anys, relacionant-los amb el procés d´innovació amb la intenció de fer veure als potencials emprenedors com aquestes eines i tendències els poden ajudar en cada etapa del procés per tirar endavant els seus projectes.

Segon bloc

Taller impressió 3D, robòtica i realitat virtual.

Una activitat innovadora que posa en contacte als joves amb les tecnologies i els impulsa a aprendre mitjançant l´experimentació, el raonament i la diversió.

Tercer bloc

Experiència personal d´un maker d´Amposta.

Una persona aficionada a la cultura maker explicarà als alumnes des de quan té aquest hobby, com s´ho ha fet per inventar i construir la maquinària i objectes al mateix temps que podran veure una impressora 3D i un slider fet pel maker entre altres coses. L´objectiu d´aquest bloc és el DIY (Do it yourself) i la reflexió que es fan tots els makers "Perquè m´ho haig de comprar si m´ho puc fabricar jo mateix"

Amposta Empresa > PROGRAMES A LES ESCOLES > CÀPSULA D´INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies