«Tenir una actitud emprenedora no significa només muntar noves empreses, sinó proposar iniciatives a la feina que puguin millorar l'organització. Gent que té inquietuds i que lluita per tirar-les endavant.» Xavier Verdaguer, Fundador d'Imagine Creativity Center

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


10

MAI

2016

EMPRENEDORS A LES ESCOLES

El programa Emprenedors a les Escoles es tracta d´un projecte que difon, transmet i incorpora valors i recursos emprenedors als alumnes d´ESO i Batxillerat de diferents centres d´ensenyament a Amposta.

Aquest programa fa que els alumnes pensin de forma innovadora i creativa que desenvolupin habilitats de comunicació, lideratge i treball en equip així com perdre la por a parlar en públic, ensenyar a creure en ells mateixos i fomentar l´autoestima. La metodologia emprada els ajuda a pensar amb rapidesa, incorporant recursos per resoldre problemes. S´incorpora el marketing, l´estratègia, eines i recursos d´estimulació de les capacitats cognitives, emoció i passió com a valors i instruments de comunicació.

L´objectiu del programa és que els alumnes desenvolupin un projecte d´empresa original fruit de la imaginació i posteriorment presentar-lo en públic. El programa que s´aplica durant 12 sessions d´una hora es desenvolupa, coordina i imparteix per part d´emprenedors amb experiència.

Des d´Ampost@EMPRESA s´aposta per la difusió i sensibilització de l´emprenedoria als centres educatius com una forma de sortida professional entre els joves estudiants.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > EMPRENEDORS A LES ESCOLES

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies