«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


24

MAI

2016

EMPRENEDORS A LES ESCOLES

S´està duent a terme el Programa Emprenedors a les Escoles amb molt d´interès per part dels alumnes participants

Des del mes de març fins al juny té lloc el Programa Emprenedors a les Escoles, endegat per Ampost@EMPRESA i impartit per Memoryteca Smart Brains SL. Es tracta d´un projecte que difon, transmet i incorpora valors i recursos emprenedors als alumnes d´ESO (Sagrat Cor) i Batxillerat (Institut de Tecnificació).

Aquest programa fa que els alumnes pensin de forma innovadora i creativa, que desenvolupin habilitats de comunicació, lideratge i treball en equip, així com perdre la por a parlar en públic, ensenyar a creure en ells mateixos i fomentar l´autoestima. La metodologia emprada els ajuda a pensar amb rapidesa, incorporant recursos per resoldre problemes. S´incorpora el màrqueting, l´estratègia, eines i recursos d´estimulació de les capacitats cognitives, emoció i passió com a valors i instruments de comunicació.

L´objectiu del programa és que els alumnes desenvolupin un projecte d´empresa original i fruit de la imaginació i posteriorment presentar-lo en públic.

El programa, que s´aplica durant 12 sessions d´una hora a alumnes de 3r d’ESO i 1r de Batxillerat, es desenvolupa, coordina i imparteix per part d´emprenedors amb experiència.

Des d´Ampost@EMPRESA s´aposta per la difusió i sensibilització de l´emprenedoria als centre educatius com una forma de sortida professional entre els joves estudiants.

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > EMPRENEDORS A LES ESCOLES Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > EMPRENEDORS A LES ESCOLES

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies