«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


29

OCT

2015

Prop de 300 persones assisteixen al Fòrum Ampost@EMPRESA

Espai KOWO, la Juana, aceros-de-hispania.com i Xavier Verdaguer, protagonistes de #FAME15

Prop de 300 persones van participar, dijous 22 d´octubre, a la quarta edició del Fòrum Ampost@EMPRESA, la cita que l’oficina Ampost@EMPRESA de l´Ajuntament d´Amposta organitza amb l´objectiu de fomentar l´esperit emprenedor. Tots ells van escoltar les experiències emprenedores que els protagonistes d´enguany van compartir en primera persona.

Els primers en pujar a l´escenari van ser l´ampostí David Romaní i la falduda Vanesa Cervera, de l´espai KOWO, un espai de coworking que s´ha posat en funcionament a la capital del Montsià. "Per emprendre, per tirar endavant, es necessiten contactes", va defensar Romaní, qui va afegir "el coworking és un estil de vida, un espai amb filosofia de cooperació".KOWO, ubicat a la plaça del Mercat d´Amposta, és un espai en què els emprenedors i microempreses poden instal·lar la seva oficina i el comparteixen amb altres emprenedors i professionals, amb els que a més s´estableixen sinergies i col·laboracions. "És el futur", va afegir Cervera, "l´espai KOWO és un espai per compartir".

Els següents en compartir la seva experiència emprenedora van ser Natàlia Sales (exalumna d´Esardi) i Àlex Adell que, juntament amb Juan Vicente Ferreres, són l´alma mater de la Juana, una empresa de la Salzadella que ha reinventat les tradicionals espardenyes de l’hòstia. Els joves van explicar com els tres amics van decidir emprendre el seu propi projecte. "Volíem fer alguna cosa vinculada amb la nostra terra", van explicar al fòrum, "i l´espardenya va ser com un paper en blanc, de seguida vam veure moltes possibilitats". Els responsables de la Juana també van compartir algunes de les lliçons que han après com que "és el contacte amb el client el que fa evolucionar el producte i adaptar-lo perquè s´adapti a les seves necessitats".

Des de Terol va arribar Ricardo Lop, un emprenedor de Castelserás, que fa 17 anys va decidir obrir el negoci d´e-commerç aceros-de-hispania. Ara, ven a més de 100 països i la seva web rep 17.000 visitants diaris. Amb una gran honestedat i molt d´humor, Lop va apropar algunes de les claus del comerç electrònic. "Sempre hi ha algú disposat a pagar pel que tu tens, i a Internet pots contactar amb ells fàcilment", va dir, tot recomanant coses com que la web sigui molt senzilla de funcionar o que l´atenció al client sigui immediata.

El Fòrum Amposta Empresa d´enguany va acabar amb la conferència de Xavier Verdaguer sobre Innovació disruptiva. "L´error és igual a l´aprenentatge", va assegurar Verdaguer, explicant que els emprenedors no han de tenir por a equivocar-se, és així com s´aprèn. Aquest emprenedor, vingut de Silicon Valley, va animar a tots els assistents a emprendre, en algun moment de la vida, el seu projecte empresarial .

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Prop de 300 persones assisteixen al Fòrum Ampost@EMPRESA

Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Prop de 300 persones assisteixen al Fòrum Ampost@EMPRESA Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Prop de 300 persones assisteixen al Fòrum Ampost@EMPRESA Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Prop de 300 persones assisteixen al Fòrum Ampost@EMPRESA

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies