«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


17

ABR

2015

Èxit d´assistència a la Xerrada Impressió 3D i Innovació a càrrec de Marc Crescenti

Una temàtica tan interessant com és la Innovació Tecnològica capta l´interès del públic assistent que va poder veure una impressora 3D en funcionament, creada per David Carbó, un ampostí promotor de l´empresa iFushionShop.

Ahir unes cinquanta persones, entre els quals hi havia estudiants, arquitectes, enginyers, professors i empresaris van assistir a la Xerrada organitzada per Ampost@EMPRESA, Impressió 3D i Innovació, a la sala d’Actes del Museu de les terres de l’Ebre.

Marc Crescenti, Cap de Recerca del Centre Tecnològic del Compòsit d’Amposta (CETECOM) ens va explicar les noves tendències en innovació i tecnologia i ens va dir quines eines existeixen per portar a terme projectes tecnològics i com fer-los arribar al mercat.

La innovació és tot un procés que va des de la idea fins al mercat, passant per una etapa de recerca, desenvolupament i finalment la innovació (R+D+I) processos que juntament  amb l’entusiasme i passió pel que es fa, porten a terme projectes novedosos que enriqueixen la societat.

Cultura maker, Open Source, Micro Mecenatge, e-commerce, Fab Lab, són algunes de les eines i noves tendències que hem de difondre i donar a conéixer.

 

D’altra banda, David Carbó, emprenedor ampostí, promotor de l’empresa iFusionShop i  serguidor de la cultura maker, ens va portar dos impressores 3D creades per ell mateix i diferents objectes, resultants de la impressió. Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Èxit d´assistència a la Xerrada Impressió 3D i Innovació a càrrec de Marc Crescenti Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Èxit d´assistència a la Xerrada Impressió 3D i Innovació a càrrec de Marc Crescenti Amposta Empresa > <b>Notícies</b> > Èxit d´assistència a la Xerrada Impressió 3D i Innovació a càrrec de Marc Crescenti

 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement Fons Social Europeu 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies