• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Torna la Diada de l’Esport sota el lema "L’esport, on els valors guanyen!"

Torna la Diada de l’Esport sota el lema "L’esport, on els valors guanyen!"

La jornada es desenvoluparà per diferents carrers del centre d’Amposta

publicat el 01/06/2017

La regidoria d’esports amb el seu ànim de fomentar l’esport entre els més joves, ha organitzat la Diada de l’Esport al Carrer i dissabte durant tot el matí es desenvoluparà una jornada marcada pel foment dels valors positius en l’esport.
La jornada transcorrerà per diferents carrers cèntrics d’Amposta, l’avinguda de la Ràpita es tallarà del Passeig Canal fins al Carrer Miquel Granell perquè allí es desenvolupi la competició d’hoquei, futbol, handbol, bàsquet, rugbi i pentatló.
Al mateix temps al Passeig Canal s’hi desenvoluparan les competicions d’atletisme, i als carrers adjacents de l’avinguda de la Ràpita trobarem els balls de saló, el twirling, les bitlles, la gimnàstica rítmica, l’ofroller o els escacs.
Una jornada on participaran tots els centres de primària de la ciutat, el Col·legi Públic Mestre Agustí Barberà, l’Escola Pública Consol Ferré, el Col·legi Sagrat Cor, l’Escola Soriano-Montagut i el Col·legi Públic Miquel Granell, s’han implicat en una jornada lúdic-esportiva per a tots els nens i nenes d’Amposta.
Aquesta és la primera campanya sota el lema, «L’esport, on els valors guanyen!», que vol fomentar l’esportivitat i la bona conducta entre els més joves de la ciutat.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Torna la Diada de l’Esport sota el lema "L’esport, on els valors guanyen!"

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Torna la Diada de l’Esport sota el lema "L’esport, on els valors guanyen!"

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament