• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Sant Jordi reviu al Castell d’Amposta

Sant Jordi reviu al Castell d’Amposta

De les onze del matí fins a les vuit del vespre, els llibres i les roses seran els protagonistes de la jornada

publicat el 12/04/2017

La zona del Castell d’Amposta serà un any més l’epicentre de les activitats del Sant Jordi a Amposta. Diumenge 23 d’abril, des de les onze del matí i fins a les vuit de la tarda, llibreters i diverses entitats d’Amposta es concentraran a la plaça del Castell, on hi haurà diverses parades de venda de llibres, roses i altres materials relacionats amb Sant Jordi.
Durant la jornada hi haurà passis dels curtmetratges del concurs Curts de gambals (12 h, 17 h i 20 h) a la Sala Polivalent de la Biblioteca. També podrem gaudir amb dos concerts, un de la Banda de l’Escola de Música de la Lira (a les 18 h) i un altre de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica (a les 19 h).
La celebració del Sant Jordi a Amposta començarà, però, el divendres 21 d’abril amb la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. Des de dos quarts de sis de la tarda i fins a les nou del vespre s’han programat diferents activitats. Començaran amb L’hora del conte: "Les tres llegendes de Sant Jordi", a càrrec d’El Cep i la Nansa a la Sala polivalent de la Biblioteca. A 19.30 h hi haurà el lliurament del 5è Premi de Narrativa Ciutat d’Amposta, organitzat per la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó i la Regidoria d’Ensenyament i Cultura, i tot seguit, s’atorgarà el Premi als usuaris més lectors del 2016 a la Biblioteca. Per acabar l’acte hi haurà un concert Recital en homenatge a Leonard Cohen, amb la veu de Joan Antoni Forcadell, la guitarra de Jordi Forcadell i la recitació de Rafael Haro, acompanyat d’una copa de cava. Durant tot el cap de setmana al vestíbul de la Biblioteca s’hi podrà trobar una exposició de bonsais.
Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Sant Jordi reviu al Castell d’Amposta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament