• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 La Fundació Provocant la Pau, Premi Amposta 2016

La Fundació Provocant la Pau, Premi Amposta 2016

El jurat també ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l’Ebre

publicat el 01/03/2017

La Fundació Provocant la Pau, liderada per Joan Reverté, ha estat la guanyadora del Premi Amposta 2016. Així ho ha decidit el jurat d’aquest reconeixement, integrat per membres dels mitjans de comunicació amb presència a Amposta. El jurat ha decidit entregar aquest reconeixement a Provocant la Pau per la seva implicació en la solidaritat als refugiats dels camps de Tsalònica i per les diferents accions realitzades en la recollida d’aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria. 

D’altra banda, el jurat ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l’Ebre. Ho ha fet en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d’Amposta durant els últims deu anys donant suport i servei en Salut Mental als pacients del municipi i del conjunt de les Terres de l’Ebre. 

Nit dels Mitjans, el 18 de març
L’entrega d’aquests dos guardons es farà dins del marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació el proper 18 de març al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta. 

El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb aquesta ciutat, que hagin tingut una actuació destacada durant l’any, en qualsevol camp de la vida del municipi. 

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > La Fundació Provocant la Pau, Premi Amposta 2016

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament